StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ekli

Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

sw scroll basınca warrior - priest- mage ( roguenin light feet gibi koşuor ) ne yaparız sence Staywithme ???

Son düzenleme:
Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

++++++++++++++++++++++++++

ElLerine sagLık..!

aga ne diyosuun ardreamı çaktım 450 yi gördüm :P

güzel db iyi paylasım

Güzel db ellerine sağlık.. [Db ne kadar güzelse bugu o kadar fazladır]

Bug Değilde Eksiği çok hala editliorum .......... :S ... 4 gün oldu ....

BEYLER GUZEL DİYORSUNUZDA Ben Bu id pw Yanlıs Vermeyi Yapamadım filesleri Degistim OTO UYELİK YAPTIM GENE OLMADI YARDIM LUTFEN

Login server dosyanı değiştir .... ve SAdece Xskip login i aç .... =) yardım edebilmişsem ne mutlu bana

eline emeğine saglık başarılarının devamını dileriz.

linki koysaydın daha güzel olurdu

Son düzenleme:

usta saol guzel paylasım oncelıklede sorun var yanlız ai server ve ebezener maplarını ayrı ayrı attık oyuna gırdık npc ler yanıt vermıyor verıyor ama saçma saçma seyelr yazıyor nasıl duzeltebılırılz acil yardım et

sağol güzeL paylaşım Güzel Db

npcler cvp vermiyor yardım

Son düzenleme:

Exe Yokmu Buna Göre:S

eline saglık kanka indiriyorum sımdı full olarak denicem db ni insallah dediğin kadardır kurulumu bitirince iyi kotu bi yorum yazarm :)

bu db kullananlar yorumlarınızı esirgemeyiniz

arkadaslar ındırmeyın goruldugu gbı degıl tam bir rezalet paylasım ve db adam tüm patchlerı ve mapları koymamıs onun ıcın npc ler acılmıyor acılanlarda yanıt vermıyor zaten işlev yok bug dolu tam bır pislık ha ben bugları duzeltırım oynucam dıyosanız komester v5 db nın filesları patchlerını paylasmıtı bır kaç arkadas onu ındırıp bu filesla bırlestırınce npc ler sorunsuz çalısıyor bılgınıze

oto uyelik yok birader onu nasil yapacas

arkadaslar ındırmeyın goruldugu gbı degıl tam bir rezalet paylasım ve db adam tüm patchlerı ve mapları koymamıs onun ıcın npc ler acılmıyor acılanlarda yanıt vermıyor zaten işlev yok bug dolu tam bır pislık ha ben bugları duzeltırım oynucam dıyosanız komester v5 db nın filesları patchlerını paylasmıtı bır kaç arkadas onu ındırıp bu filesla bırlestırınce npc ler sorunsuz çalısıyor bılgınıze

e arada db yi cekemeyenlerde olucak tabi :) buqları düzeltmek diosunuzda buq dediğiniz evtleri editliceksiniz npcler acılmıo diosunuz evtleri kendinize qöre editleyin olsun bitsin. Ztn evt editlemeyi bilmeyen db editörüyüm die qecinmesin herşeyin hazırını beklemeyin :icon_alabanza:

oto uyelik yok birader onu nasil yapacas

oto üyelik war. sadece id ve şifre acarken türkce karakterler kullanırsanız hata alırsınız. Ama ben xskip login le girmek istemiyorum id şifre acarken türkce karakter kullanıcam diorsanız account_login prosedürünü değiştirin olsun bitsin

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt