StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ekli

Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

Süper Db bu Ellerine SaqLık..

Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

Abi Şunun full patch lerini atda herkez rahatlasın

Yanlış password hatası bi türlü fixleyemedim yardım edicek varmı ?

db mukemmel fakat bu dbyı sen yaptı ısen
ufak bı zones tbl ıle tum patchlerı yapmalısın bence
bu arada tesekkurler

Tesekkürler.

Kardeş reS kodu felan biz nası bulcaz pachleri felan andream savaşı ayrı demi sorunsuz oda tüm pach paylaşsaydın bide su passworld hatası aklıma takıldı real_angel_devill@hot eklersen sevinirim lütfen

Gzl Db Yapmısın +++++++

Berko BuraLardadamı Gezıosun:)

güzel dbeline Sağplık

emege saygi ama bende yinede sorun cikiyor.

Database i yükledim
Server files leri benim servera göre degistirdim yani inilerde sorun yok
ebenezeri editledim client ve ebenezer ayni portda ve ayni versionda

Login -> calisiyor ama oto login degil ! loginden sonra servera giremiyorum 10061

daha aklima gercekten yapicak baska birsey gelmedi.

simdi db de sorun degilse nerede?

edit:// baska dblerde bu sorunu yasamiyorum- sabahdan aksama db deneye deneye suyum cikti ztn

Son düzenleme:

Super db ellerine emeğine sağlık

hic deneyen biri yokmu su dbyi catlycam :D

Teşekkürler Eline Sağlık Emeğğine Saygı İşallah verdin linler sorunsur calısır güzelce acilir ;)

+++++++++++++++

Yaw qrdeş Oto Üyelik Olmuyor :s Yardım msn Acill : bjkli_emrebaba_0317@ hotmail.com

Yaw db'de bir dünya eksik var tamamla tamamla bitmiyor... Birini yapıyorsun diyer bir sorun cıkıyor....cok eksik var ve soaca uyarlı yapacaksanız yapın bu ne ya harbiden sacmalanmış bu db... Bu kadar ugrası baska bir db ye yapsam db editörü olur cıkardım.... Ko-cuce böle sacma paylaşımlar yüzünden gözden düşmeye başladı....üstad bu db yi al bir gözden gecir...... Millet db editlemeyi bilse zaten db indirmez.....

güzel bir paylaşım yapın bizde hem tesekkür edip hem duacı olalım böle milleti ugraştırmaktan zevkmi alıyorsunuz..ayıp ya harbiden töbe töbe yaa...

düzgün bir db paylaşan yok bu ne ya sacmalık forum sitesi olmuş burası... agır oldu ama kimse kusura kalmasın... işte meydan işte gercek...

bazılarıda sürekli güzel paylaşım güzel db felan filan yazıp durmuşlar bu arkadaşlar yorumları okumadan önüne gelen db ye güzel paylaşım yok şöyle paylaşım demeye alışmışlar... beyler güzel dediginiz şeyi bir okuyun bakın sonra yorumları okuyun millet ne yazmış hemen güzel paylaşım neresi güzel paylaşım....

ben makinede denemeden asla yorum yapmıyorum... bu güzel diyenler acaba denemişmi.... harbi ucuk millet olmuşuz...

Son düzenleme:

süper Paylasım SagoL

komasterın v5 ln bu

gördük komasterin v5 ini... sende al bi dene bunu bakalım denedikten sonra düşüncen ne olacak... allam ya....

Geri
Üst Alt