StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ekli

Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

** bu ne peach doldurma xS

Cevap: StayWithMeDb V1 Cz + Ardream Sorunsuz En yeni Armorlar - itemler ve skiller ek

güzel paylasım ellerine saglık kardeşim gördüm beyendim uskoyu bıraktım :D kurma başladım işl bi sorun cıkmaz emegine saygı duyuyorum teşekrüler

kardeşş bunun clentini paylaştınmı ? paylaşssan

Andream Adam Kesince İsim Geçmiyor Sorunu Halledersen Gayet Güzel Database Olur.

berbat alayı sorun dbnin boşuna vaktinizi harcamayın

dostum 10061 ALIYORUM FİLESLERİNDE YARDIMCI OLUR MUSUN

zormu kolaymı arkadaşlar?

14 sayfa yorum var 10 sayfası ful sorunlarla ilgi ama adamlar hala güzel paylaşım demekten kendilerini alamamışlar bu güzel paylaşım diyenler post kasıyor herhalde ve db yi paylaşanda bu sorunlarının hic biriyle ilgilenmiyor sizi allah bildigi gibi etsin ne diyim daha...... db yi paylaşan arkadaş süper bir paylaşım yapmışsın bak 14 sayfa yorumun 10 sayfası full sorunlarla ilgili aferim sana kocaman hemde.....yazacak cok şey varda aslında burası yeri degil neyse...

14 sayfa yorum var 10 sayfası ful sorunlarla ilgi ama adamlar hala güzel paylaşım demekten kendilerini alamamışlar bu güzel paylaşım diyenler post kasıyor herhalde ve db yi paylaşanda bu sorunlarının hic biriyle ilgilenmiyor sizi allah bildigi gibi etsin ne diyim daha...... db yi paylaşan arkadaş süper bir paylaşım yapmışsın bak 14 sayfa yorumun 10 sayfası full sorunlarla ilgili aferim sana kocaman hemde.....yazacak cok şey varda aslında burası yeri degil neyse...
profilinde NANKÖRE DAĞ VERMİŞLER NANKÖR İSE NERDE BUNUN TAŞLARI DEMİŞ YAZIYORSUN AYNEN SENDE Bİ NANKÖRSÜN ELEŞTİRMESİNİ DEĞİL ADAM OLMASINI ÖĞREN

bu db sorunlu calısmıyorrr

Bu Db Sorunlu Arkadalsar Paylasım Güzel Calıssa Guzel Calısmadıgı İcin Bi Halta Benzemez

Cok Tesekkur Ederım Yılbasında Acacagım Serverde Kullanıcam Ve Usko MAradon Yapmayı dusunuyorum :)

Kardes ben kurdum Oyuna girerken Pasword Yanlıs hatası veriyo

bu ne yaw db qüzel ama aıserver kabul etmiyor doru bi iş yapın be:S

Geri
Üst Alt