Stnq3r Server Files v2.1 [Yeni!!!]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan stnq3r
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Stnq3r Server Files v2.1 [Yeni!!!]

ben yeni char acarsam girebiliyorum ama girdigim charla bi daha giremiorum invalid passport dio oto uyelik prosedurunu sildim ama gene ayni hatayi aliyorum arkadaslar prosedur deistirince olacagini soyluyor o prosedur ne ise buradan yazarsaniz sevinirim tskkler

stnq3r amca :d ben server gm de yaptım kendimi ama edit yapamıyorum bi de elime iki item takamıyorum bi de server rıma reset atamıyorum :d bi de sabit ıp sorunum var hamachi yi duyan kaçıyor server dan yardım lütfen [email protected]

bi ton hata vermiş ben en iyisi benim dandiklerle idare edeyim sonra taklaya gelmesin server :D

Acaba windows Server 2021 De Problem Çıkarırmı Deneyeniniz Varmı Acaba

Bedava'ya Pw ServeR Kurucak Eklesin Msnem e m r e d e m i r 5 7 @ w i n d o w s l i v e . c o m bir zahmet boslukları siliniz xD

ty
healal olsun
yurube
kım tutar senı
healal:D

Bu Dosyaları kullanan bir müşterim vardı ilkkez onda gördüm server fileslerini lakin sorunlu bu dosyalar 2003 te problem çıkarıyor currenuser çalışmasını engellemekte ayrıca belirbir süre sonra ramlerde şişme yapıyor sistemi komple exelere göre konfigrasyon yaptığım halde buna Dbde dahil sorun çözülmedi bilgin olsun ben çözemedim sorunu 2003te verim 0 Bİlesin..

dosya çift tıklıyorum hiçbir şey olmuyor :S Stnq3r Server Fİles v2.1.exe

adszfu3.gif

Stnq3r map olmasına karşın böyle bir hata alıyorum fikrin varmı ?

bole biir hata aliyosun tabelsten silmelisin o map silince giriyor

Geri
Üst Alt