v2xxx SultanWar.Com Ver. 21xx | Oyun içi Sesli Konuşma Geldi..!

İYİ PARALAR! Oyunda UPGRADE SINIRI TL İLE Bağlantılıdır. 500 TL'yi veren +9 itemini alır. Parayı bastıran Krowazı çeker, GLASSI takar. ADALET VE REKABET ASLA BEKLEMEYİN. CZ DE ADAM BULAMAZSINIZ BU YÜZDEN. 2 KİŞİ PK ATARSINIZ. GMLER İLE KONUŞTUĞUNUZDA HALLEDİCEZ DENİR HİÇBİR ŞEY HALLOLMAZ. BAŞLAMAYIN!!!

İYİ PARALAR! Oyunda UPGRADE SINIRI TL İLE Bağlantılıdır. 500 TL'yi veren +9 itemini alır. Parayı bastıran Krowazı çeker, GLASSI takar. ADALET VE REKABET ASLA BEKLEMEYİN. CZ DE ADAM BULAMAZSINIZ BU YÜZDEN. 2 KİŞİ PK ATARSINIZ. GMLER İLE KONUŞTUĞUNUZDA HALLEDİCEZ DENİR HİÇBİR ŞEY HALLOLMAZ. BAŞLAMAYIN!!!
Teşekkürler.

Oyunda içersinden bir gm beni bir yere çekip birinin itemlerini çaldığımı iddia etmek suretiyle id ve şifremi istemiş daha neyin ne olduğunu anlamadan karakterim banlanmıştır site üzerindeki canlı destek ve facebook sayfalarından hiç bir şekilde destek alamamaktayım hakkımı yasal yollara başvurarak arayacağım size de tavsiyem bu servera benim gibi emek harcamamanız yönündedir çünkü yöneticileri ve yönetim şekli gerçekten çok olumsuz oyuncu desteği de sıfır.

Geri
Üst Alt