MYKO SÜREKLİ AÇILIYOR SERVERLAR ÖNERİMDİR ARKADAŞLAR SİZLERE

mynaq1

Member
Reaction score
5
ARKADAŞLAR SİZE ÖNERİM ÖRNEK VEREREK TE SÖYLİYİM MYKOZONE ZONEMYKO THEKNİGHTZONE RİSİNGKO PROJECT ve SON OLARAK PONTUSMYKOGAME HER NEYSE BU SIRADAN SERVERLAR SÜREKLİ OLARAK TEKRAR TEKRAR AÇIP KAPATIYOR YANİ BIRAKIN PARA YATIRMAYI GEÇTİM YATIRMAYIN ZATEN ZAMAN BİLE BOŞA HARCAMAYIN SİZE TECRÜBELERİMDEN YOLA ÇIKARAK ( AMACIM ASLA REKLAM DEĞİL BENDE OYNUYORUM USER'İN SALAK SAÇMA YERLERE DAĞILMASINDAN BIKTIM ) ADAM AKILLI REKLAMI GÖZE ALIRSAK YENİ AÇILACAK KNİGHTWORLD DENENEBİLİR BİLAKİS GİRECEĞİM YADA KOMYKO XGENON SERVER AÇACAK ORADA ÖNCEKİ DB LERDE OYNADIM CİDDİ ŞEKİLDE ÖZEL EDİTLERİ SAĞLAM ALT YAPISI VE İLGİLERİ EVENTLERİ CİDDEN GÜZELDİ DEDİĞİM GİBİ KNİGHTWORLD DENİCEM AMA BAKTIM OLMUYOR DAHA ÖNCEKİ DB YEDE TEK BAŞIMA 1 GÜN SONRA GİRİP GAYET İYİ VAKİT GEÇİRDİM İYİ ŞEYLER YAPTIM SİZE ÖNERİMDİR EĞER VAKTİNİZ BOŞA GİTMESİN DERSENİZ İKİ SERVER DA GÖZ ÖNÜNDE.

valla çok haklıısın her gün bir sw açılıyor hayır zonemyko ve theknightzone gözleri doymadı herhalde şnlara para yatırmayın arkadaşlar. adamlar server açıp açıp kapatıyorsun bu oyundan tiksindirler. bide risingko var adamlar gecenlerde eskogame die actılar parayı aldılar milletten 3.gunu sw yi kapattılar. şimdi gelmişler başka bir isimle bu adamlara prim vermeyin gerçekten bunlara prim verildgi için böyleler. artık şurama kadar geldi ne kadar paracı olmuş bunlar milletin hakkını nasıl ödücekler öbür tarafta. yatırmayın arkadaşlar heleki theknigtzone heleki zonemykoya adamlar tamamen dolandırıcı yeter. ayıptır yazıktır milletin hakkını yiye yiye bi hoş oldular. dahada vazgeçmiyorlar.

bir kaç server haricinde kesinlikle TÜRK mykolarında oynamıcagım bu yüzden bende. En iyisi yabancı serverlar oyunu oyun için oynadıgını anlıyosun. Xigenon a gelin aralarındaki en iyisi su an o

o serveri bilmiyorumki allahım şunlara bi bak ya önüne gelen dolandırmk için şey yapıyor cok yazık

bir kaç server haricinde kesinlikle TÜRK mykolarında oynamıcagım bu yüzden bende. En iyisi yabancı serverlar oyunu oyun için oynadıgını anlıyosun. Xigenon a gelin aralarındaki en iyisi su an o
kardeş sende adamları övüyon adamların konusunu upluyorsun bide oyuncu gibi cvp verion ayıp olmuyor mu buda açılıp kapanmadımı buda aynı bok deişen bişey yok yabancı die ne deişiyor. asıl yabancıdan korkcan adamlar ülkemin 4 bir yanında ne şerefsizlikler yapıyor ne girip yabancıya para kazandırcam vardır burda gerçekten isteyerek bu işi yapan sw ler. biliyorum girip denicemde arkadaşlara tavsiyeler vercem inş

kardeşim oyuncuyum zaten bi çıkarım yok server sahiplerinden. tek isteiğim gelen userların doğru adreste olması bende oynarken ona göre zevkimi alayım. kafana göre kardeşim zorla bişi yaptırmıyo kimse ama yıllardır oynuyom ciğerlerini biliyorum bunların bi iki istisna harici hepsi aynı. ülkenin 4 bi yanında şerefsizlik oluo doğru diyosun misal şu vurguncu mykolar şerefsizin önde gideni. bizim bize yaptığımız şerefsizlik o yabancıların yanında ne ki ?

Evet dolandırıcı dolu ama o dolandırıcılara yol verende sizin gibi oyuna para yatıran gerizekalılar.

adam sw yi kapatıyor açıyor yüzde 75 ini geri vercem diyor. boyle servermi olur yabancı ya hani güya. milletin aldıgı yüzde 25 kc ler nerde. oyuncularmı adama iş yaptırmadıda kc lerini kesiyor . para az gelmştir işte böylelerine kaptırmayın paranızı yeni açılan serverlere girin deneyin re launchmudur nedir yapanlara itibar etmeyin arkadaşlar bakın kapatıp kapatıp açıp para kazanıyorlar üstünüzden. şunlara para kazandırmayında defolup gitsinler forumdan.

işin ilginci soyledigim server sahipleri işini o kdr iyi biliyorki gelip kendilerini burda aklamıyorlar bile goruyorsunuz.
Theknightzone,mykozone,zonemyko hele heleki bunlara kesinlikle taviz vermeyin yanlarından geçmeyin. arkadaşlar bilginiz olsun

oyunda son kalan oyuncularla anlasmalı relunch a gittiler. aynı senin gibi onlarda şikayetçi kapatıp açmaya ve biz oyunu bıraktığımızda bizede laf yaptılar oyunu oynama mı geldiniz çıkmaya mı diye. ne kc yardımı ne item yardımı hiç bi şekilde yardım yapmıyolar tertemiz adil oyun. bende oyuncuyum gerçekten beğendiğim bi server. benim burdan tek çıkarım user fazla gelirse eğlenceside fazla olur. dahada polemiklik bişi kalmadı yeterince açıkladım bundan sonrası önyargına kalıyor girip görmeden anlamayazsın

ben önce yeni açılanlara gireceğim deniyeceğim kım hakkını veriyorsa ondayım. adil olmak gerkli gerçekten artık tek bir sw de kalmak istiyorum deneyip bkkcm

Geri
Üst Alt