Sürekli saldırı ve sonuç

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hall17
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

hall17

Member
Tem
143
1
kac gündür saldırı alıyordum ve ebenezer 1-2 saat ara ile kapanıyordu sürekli ve sonunda adam dbmi ele geçirip istediğini yaptı bunu engellemenin saldırılara karşı korunmanın çözümü yok mu ?

Cevap: Sürekli saldırı ve sonuç

Akuma'nın PayLaşımı Password md5 Şifreleme gibi Vardı.
Bakarsan Ona DBni Ele Geçiremezler.
Fakat Ebenezere Saldırılıyor Çözümüde Yok Şu Anlık hö

sürekli saldırılar alıp ebenezeri kapanan kişiler bir süre serverlerini kapayıp gerekli önlem ortaya cıkmadıkca acmazlarsa iyi olur benim başıma gelen yarın sizin başınızada gelir ...

serverin resmen azina xxxx
serverin ssi kalmadi
userin usu kalmadi
moralin msi kalmadi

napicam biri bişe bulsun artik yeter
koskoca bu kadar insaniz
2-3 tane çapulcuyla başaçikamiyoz
içleri rahat etsin kendi serverlari user doldu rahat olsunlar
yeter artik uğraşmasinlar bizim serverlarimizla

Moderatör tarafında düzenlendi:

1299'un Ebenezeri Şu Anki En Dandik Ebenezer OLarak Biliniyor Ve Bir Saldırıda Rahat Kapanıyor.
Merak Etme ilgili Kişiler Bununla İlgili Çalışmalar Yapıyor..!

Ebenezere Saldırarak Db yi Çalamazlar.

Saldırılan Programı Ben Gördüm Adam İp yi Yazıyo Sadece Entere Basıyo Sonuç Ebenezer Kapanmış

Ebenezere Saldırarak Db yi Çalamazlar.

Saldırılan Programı Ben Gördüm Adam İp yi Yazıyo Sadece Entere Basıyo Sonuç Ebenezer Kapanmış

Birşey Soracağım Sen Nereden Biliyorsun
Programı Nerede Gördün
IP Yazıp Enter ile Ebenezeri Kapatabileceğini Nereden Çıkardın Cevap Bekliyorum :)

Çünkü evde programla ilgili bir ss leri war eve gidince koyarım şuan işteyim. Saldıran Kişiden geldi Ss leri .)

İyi Koy Bizde Bakarız Sslere .
Saldıran Kişi Nerden Yolladıysa :)

68185259kf0.jpg

85504579lx9.jpg

44929225kc3.jpg

Serveri Saldıran Kişi Olan CouLomB dan Aldım SS leri Nasıl Kapattığını Sorunca Bunları Gösterdi

Bizim SErvere Saldırdı Benden Edit Char İstedi Bende Dedimki Nasıl Yapıyosun Kademe Kademe ANlat Bu Ss leri gönderdi :) Program BEnde oLsaydı Neler Yapardım Neler :)

Bizim SErvere Saldırdı Benden Edit Char İstedi Bende Dedimki Nasıl Yapıyosun Kademe Kademe ANlat Bu Ss leri gönderdi :) Program BEnde oLsaydı Neler Yapardım Neler :)

Senden Edit Çarmı istedi :D Arkaşım Sallıyorsun İnsanları Kandırma ve SSlerde Sana Ait Adama Ait Olmadığına Eminim Çunku :-:

Son düzenleme:

Tmm Sen Kendini Kandırmaya Devam Et Ne Diyim :D

Sen Milleti Kandırmaya Devam Et Dediğin Kişi Türkçe Konuşmayı Bilmiyor Bikere Ben Hergün Görüşüyorum Kendisi İle Kafana Göre Msdos da Bişler Yazmışsın Sallamışsın Onlarında SS Çekmişisn Foruma Koymuşsun Bırak Milleti Kandırma

Birisi benı Gıdıklasın atılırda bu kadarmı atılır Allam yaw :) KILIT PLS gereksiz :) :sakalli:

İçerik olarak hakarete varıcak sözler sarf edileceğinden Konu tartışmaya kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt