- Nis
- 411
- 0
RİSENKO... cCcBOZKURTcCc
Oyunu yeni ögreniyorum ozamanlar nicklere ozentılık yok herkez pvpde kendi nickini koyar serverlara gırdın anda tanılırdın sımdı herkez alıyor
Herneyse Turkgamer maceramdan sonra risenko ipsini bulmustum zamanın kodestek'inden
Herneyse Bir gün oynuyorum bızım townu basmıs zibidiler
Daldım aralarına İşte bu sonuç
Yalnız oyunu yeni ögrendim dönemler...
YOUTUBE LİNK TIKLA
AZXTECH... HAYATIMIN EN COK ZEVK ALDIM SERVERIDIR...
Servera ilk başladımda mageydim cok iyide bir çarım vardı lvl kasmak zordu iide lvl kasıyordum maşallah
sonra mageden bıraktık asasa gectık asasın ısımı unuttum ama cok tanınırdım.
daha sonra karus macerası başladı carımın adı Dr
Süper bir çarımdı cok mutlu gunler geçirdim noticeden en sağlam karus dıye gecırmemıslık olmadı 
ancak onla pk cekmek nasip olmadı.. o çar banned yedı durduk yere sonra oyun kapandı zaten
Daha sonra oyunda 1 asas actım ne garıpdır data deyıstım ılk kez carın ustu gozukmedı sonra ben tabi bilmiyorum deyişmeyi
ff: Neyse arkadasım geldi gel dedi video cekelım tmm dedım oyuna gırdım ozamanlar azxtechde seri skıll serbest
yasaklanmıs seri skill
Bende sonradan öğrendim dedim ne olursa olsun
Daldım seri skille 
Ve Mutlu SON ... BANNED
İZLEMEK İÇİN TIKLA.. YOUTUBE.
BİR YORUM BİR TEŞEKKÜR EDER... HEYY GİDİ GÜNLER HEYY... bıtbıt
Oyunu yeni ögreniyorum ozamanlar nicklere ozentılık yok herkez pvpde kendi nickini koyar serverlara gırdın anda tanılırdın sımdı herkez alıyor
YOUTUBE LİNK TIKLA
AZXTECH... HAYATIMIN EN COK ZEVK ALDIM SERVERIDIR...
Servera ilk başladımda mageydim cok iyide bir çarım vardı lvl kasmak zordu iide lvl kasıyordum maşallah
Daha sonra oyunda 1 asas actım ne garıpdır data deyıstım ılk kez carın ustu gozukmedı sonra ben tabi bilmiyorum deyişmeyi
İZLEMEK İÇİN TIKLA.. YOUTUBE.
BİR YORUM BİR TEŞEKKÜR EDER... HEYY GİDİ GÜNLER HEYY... bıtbıt