Tamamen Fixli Ebenezer ve Firewall [100 Garantili]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Regedit
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Tamamen Fixli Ebenezer ve Firewall [100 Garantili]

çok sağol denedim çalışıyor lamerin teki saldırdı bende kocuce girip bakım dedim bunu indirdim şimdi lamer saldırınca çok az lag giriyor 5 sn liğine fln ardından düzeliyor ebenezer kapanmıyor ilk önce ebenezeri sonra fix ebenezeri açıcaksınız

saldıranın ipsini gösteriyot ve saldırı engellendi yazısı çıkıyor emeğe saygu sabitlenirse iyi olur

size ebenzer satabilirim %100 cözüm kendim fixledim... sadece 20 ytl

[email protected] almak isteyenler eklesin

hakanmısın nesin bi gazlasana lamermisin belli değil ama 5 msj sayısı ile ne yazıkki kimse senden bişey alamaz kim oldunu bile bilmiyoruz

ya arkadaşım dalga geçiyorsun sanırım bu yaptıklarını yapınca hiç bi yere bağlanamıyorsun internetten googleye veya 127.0.0.1e bile girmiyor + bu ebenezer sorunlu ai server coonect fail hatası diyor benim ebenezerde sorun çıkarmıyor sorunsuz açılıyor sadece bunda sorun çıkarıyor

Son düzenleme:

yaa beyler bunlar bişi değil stın bunları sakın kullanmayın internetinizde büyük sorunlar açar !!!!

hakanmısın nesin bi gazlasana lamermisin belli değil ama 5 msj sayısı ile ne yazıkki kimse senden bişey alamaz kim oldunu bile bilmiyoruz

ya arkadaşım dalga geçiyorsun sanırım bu yaptıklarını yapınca hiç bi yere bağlanamıyorsun internetten googleye veya 127.0.0.1e bile girmiyor + bu ebenezer sorunlu ai server coonect fail hatası diyor benim ebenezerde sorun çıkarmıyor sorunsuz açılıyor sadece bunda sorun çıkarıyor

Arkadaşım malsan malım de google giriyoruz hiçbir sorun yok hemde ai server connecting failed için de görev tönecisinden işlemlerden aiserveri kapatmayı denesene illa bir b...kluk yapcan demi çalışyor bizde sorunsuz burda bi paylaşım var şuç atma artı ksaldırı almıyoruz sen kullan fixlenmemiş ebenezerde kaysınlar sabah sabah delirtme beni 10 numara paylaşım
+rep;)

Arkadaşım malsan malım de google giriyoruz hiçbir sorun yok hemde ai server connecting failed için de görev tönecisinden işlemlerden aiserveri kapatmayı denesene illa bir b...kluk yapcan demi çalışyor bizde sorunsuz burda bi paylaşım var şuç atma artı ksaldırı almıyoruz sen kullan fixlenmemiş ebenezerde kaysınlar sabah sabah delirtme beni 10 numara paylaşım
+rep;)

haha sen kumda oynarken biz sonlandırıyorduk onu bilmedimizimi zannediyorsun şu yükle şeylerini yükleyince arkadaşın dediği gibi internette sorun yaşanıyor + bu ebenezerde bi sorun var ai server bağlanmıyor başka ebenezerle sorunsuz açıyorum buna gelince açmıyor neden kaynaklanıyor olabilir acaba bi düşün yani bendenmi ebenzerdenmi bi başka ebenezer sorunsuz açılırken bunun açılmaması garip değilmi

ty işime yaradı

yanlış açmısındır bnde cok qzüel calıyor

Son düzenleme:

Emeğine sağLık veriseLde çaLışıor denedim.

arkadasım dediğin herseyi en ince ayrıntısına kadar yaptım ama ko-server killerle saldrdı arkadsım gene ebenezer kapandı nasıl yapacaz yokmu bunun bi cözçümü arkadasım demistiki oyunun versiyonununu 1300 yapmıslar saldır olumormus!!! nasıl yapabilirim anltrsan onu acill!!

Oyunada girilior startta gelior hersey tamam gene ebenezer kapnıor+

yada sen bana su programların hepsinin bi fotosunu at düzgün acılmıs halinin bi kere düzgün bi is yapın ya!

kardes oldu galiba senin dediğin gib deil galiba ilk önce ebenzerei accan snra fixi ebenezeri accan
saldırmayı denioruzsz sbirisi saldırmayı denedi dior sao l kusura bakma az önnceki dediklerim icin isllhh olmaz cok saol!!!1:D:D

ARKADASALAR BEN SUANA KADARKİ HERSEYİ DENEDİM CALISMADI AMA BUNU DENEDİM GERCEKTEN OLDU!! KENDİMİZ SALDIRMAYI DENEDİK KO-SERVER KİLLERLE SALDIRMADI O COMMAND EKRANINDA Bİ SALDIR VAR DİEDE Bİ UYARI VERİOR HARİKA ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK AMA KİM YAPTIYSA Xd

Ya ayıp be böle bi programa yorum olmazmı unutmusum rep vermeyi vereyim arkadaslar kesinlkle calıstı!!! Inanmayan olursa calstığına dair ss atacağım adamın hakkını yemeyin böle bisi pek olmuor ilk defa düzgün bisi gördüm!! +rep dostum ! Emeğin veya emeklrinize sağlık!!:^^:

sen yanşıl ypamıssındır ... ms-dosyasını açman lazım ve o port ları değiştiriyoo ama login port un dan saldırı alıyosun ben onun çözümünüde buldum ama emin olduktan sonra silerle paylaşıcam ...

saol dostum elıne saglık ben format attım pc ye serverimde bu firevall u kullanıyordum Uzun zamandır aradım sonunda buldum
thx..

c++ hatası alanlar Ebenezerin Olduğu Klasöre Log diye bi klasör açsınlar sorun çözülür

Was previously shared​

arkadaslar bu şerefiz erife inanmayın saun verdigi seyide indirmeyin serveriniz saldırı oldumu direk her seyi silyoR internet ayarları degişyor bu şerefsizin verdigi şeyler wirawalı devre dısı bırakyor sonrada saldırı oldumu server cokyoR benim ki çoktu siz indirip kurarsanız sizinkide çok soylemedi demeyin

Normal Saldırıyı Engelliyo ama 10 lu Saldırıda Pes Ediyo Bu Program 10 Saldırıda 1 2 kişi tarafından bilinip dayanıklı swlere saldırılıyo ama normal sw ler için 1numaralı saldırıyı engelleme programı !!!

Beyler bunlar palavra yokbilmemneyi ac bilmemne hepsi yalan saldırı alıyor indirmeyin 2 yıl onceki server filesler bunlar

adam soacs v7 dekı anlatımı paylasmıs:d

Geri
Üst Alt