[TARTIŞMA] Chrismast Tree & Rabbit iTem

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AmmonRa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AmmonRa

All Rights Reserved©
Reaction score
0
Arkadaşlar bilindiği gibi "Moradon"da bulunan "Chrismast Tree" denen "Event monster"lerini kestiğimizde kutuyu acsakta acamasakta party deki herkese "Rabbit" denen itemi veriyor.

Ben DataBase de bunu biraz araştirdim kaynağı nedir neyin nesidir nasıl düşüyor? Bir türlü bir sonuca varamadım. HönkHönk

Düşüncem şu baktımki çoğu serverda artık "Quests"(Görevler) daha ön planda. İtemler görevlerle alınıyor felan ve görev itemleride kutudan teker teker düşüyor.Party halinde yapmaya calıştığınızda bu görevler çok aşırı ve gereksiz bir zaman kaybına neden oluyor.

Eğer bu "Chrismast Tree" deki sistemi çözersek hemen hemen (Bu lafi söylemeyi hiç sevmem ama) "Usko" daki görev sistemlerine azda olsa yaklaşmiş olabiliriz ve oyun içerisindeki bu sıkıcı görevleri party halinde yaparak oyuna daha da bir zevk katabiliriz.

Görüş, Öneri ve Paylaşımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

Cevap: [TARTIŞMA] Chrismast Tree & Rabbit iTem

Bende Çok Merak Ettım Ama Araştırma Fırsatım Olmadı bakacagım Sımdı

ben pek anlamam ama cristmas tree nin kodunu bulup drop list gibi bişey wardi item_list te olabilir orda kodu aratırsan belki bulabilirsin i fkir..

Arkadaşlar Drop Editör ve Monster Editör ile ben Chirsast Tree yi inceledim onunla yetinmeyip girip DB de Itemler ve NPC ler ile ilgili ne kadar Proc ve Tablo varsa inceledim ama sonuca bir türlü varamadim..

Son düzenleme:

Eğer daha zevkli olur diyorsan denemeye değer.

Tebrik ederim bence pvp'de devrim niteliğini taşıyacak bir fikir veya buluş olabilir..Bende biraz bu konu üstünde durayım.

Güzel düşünce. Üzerinde çalışan arkadaşlara bşrlar .

Christmas tree'den gelen rabbit (snow man felan bunlardanda gelir) direkt olarak son kesen kişiye veriliyor.Bunun verdiği item ebenezerden değişir ve tek item verilir ben onu bizim serverda kırmızı kutu yaptım CZ ortasına monument koyup ;p Tabii ki değişeceğiniz yeri bulmanız lazım :)

Eee orasinida sen solicen :) herşeyi belediyeden beklememek gerek :)

GüzeL dusunce :) Tebrikler

Bide buna gelen itemleri sayma sistemide olsa

Geri
Üst Alt