[Tartışma]Juraid Mountain ve Ronark Base Map'ları..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan car_26
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

car_26

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
12
Web sitesi
www.pckophat.net
Arkadaşlar uskodaki tüm mapler mevcut fakat sadece bu 2 si yok..Krowazı bile buldular kim nasıl buldu mechul tabi:)Juraid ve RLB maplerini bulmak ne kadar zor ? aynı şekilde bdw haritasıda var tabi bunları yapabilen mutlaka vardır oyuna ayrı bir zevk katacağını düşünüyorum sizinde fikirlerinizi bekliyorum ;)

Cevap: [Tartışma]Juraid Mountain ve Ronark Base Map'ları..

bu usko uszun pelerin gibi 1299 un okuyamadığı veriler var fakat hex ile uzun pelerin çalıştırılabiliyor uğraşırsak olur tabi

exe ile alakası yok mapın tamamen misc ve zonesle alakalı ve tabikide db :D

Clientta problem olcağını hiç sanmıyorum.Gerekli smd ve db de yapılcak düzenlemeler önemli olan bence.

uskoya geçiş icin bence en önemli olan şey SMd LEr yani Map dosyaLarı gerisi hiç önemli değil server files ve db hertürlü ayarLanır ama birilerinin eLinde SMD varsa 1707 serverlara hazırlıklı olalım :D

Krowaz smd bulan bunların smd sinide bulur bence çünki en son krowaz geldi ve nereden buldularsa bulduar :)

smd. ler gereklı .sonrası kolay 1 clıent edıtorun ve 1 db edıtoru ortak calısmasına bakar 30 dk max ama smd. ler gerekli.

smd. ler gereklı .sonrası kolay 1 clıent edıtorun ve 1 db edıtoru ortak calısmasına bakar 30 dk max ama smd. ler gerekli.

Çok bilmişlik yapma. Smd gerekli diyor :^^: smd gerekliyse neden krowazın smd sini elmo_730.smd olarak kullanıyoruz :)

Arkadaşlar uskodaki tüm mapler mevcut fakat sadece bu 2 si yok..Krowazı bile buldular kim nasıl buldu mechul tabi:)Juraid ve RLB maplerini bulmak ne kadar zor ? aynı şekilde bdw haritasıda var tabi bunları yapabilen mutlaka vardır oyuna ayrı bir zevk katacağını düşünüyorum sizinde fikirlerinizi bekliyorum ;)

sadece o 2 si derken ^^

smd smd smd.. krowazla dark landa bakın cz nin smd si ^^ cok bilmişlik yapıosunuz smd smd ne var smd de ? herşey smd demi bitiyo sanıyosunuz clientteki zonenin patchi sifreli diyelim, az inceleyin uskodaki ve turkodaki krowaz patchinin birini acın ;) azda zones tbl bakın ! herşey yok exe fln bitmiyor zones.tblde yapcağınız kısmı bilmeniz lazm; ;)
yani şifre mifre hikaye yapmasını bileceksiniz pvp bıraktım ben yoksa az uğraşır yeni gelen chaos arenayı bile yaparm , ama maradonda duraklayın ;) maradon smd gerektiriyor.. x, y için.

smd lazım birtane editörü var ama onunda bir çok yeri bozuk

taaaaa 1098 zamanından beri nu sektördeyim artık sektör diyelim :D son zamanlarda yeni yeni adamlar gelip bilmedikleri konularda yorum yapıyolar ya kopuyorum smd miş puhahahah :D

sona bir dipnot ekleyem usko moradon ile ilgili çalışmalarım war bakalım bugun neticesini alıcam :D

Son düzenleme:

mert felan faso fiso hö

ShellX e gıcıgım ama 1299DA ilk Krowazı

ShellX le Kenanmlake Kowars ta Yapmıştı hö

Yakında RLB yide Yapar :haha:

Hepiniz yaniliyorsunuz. USKO zoneslarinin Cryptionunu çözmekte. Ben çözdümde ne oldu 1 tane Tsk eden kisimi oldu.. Birkaç projem var. KnightOnlineForever da bomba gibi yeniliklerle karsilasabiliceksiniz. Ama busefer bende herseyi güvence altina alicam. Paylasmak yok busefer

İlk Reallizt Kendi Clientinde Yapmıştı Çamur Atmayın hö Yıkar

Hadi Bİssmillalh

bayadır ko ile uraşmıorumda bunların smd. leri filan yokki bulamassınız cz mapını kopylaayıp adını deiştirin db den yeni maplar ekleyin sonra clientden zones.tbl editleyin cliente patchleri atın tmmdı ben 1 yıl önce böyle yapıordumm :D şimldilerde çağ deiştimi Hönk

yanlıs söyLüyorsun uskonun zones tblsini inceleyin son 1 satır fazla eğer o satırı 1299 okusaydın coktan usko maradonu yapmıstık zaten

Geri
Üst Alt