Cevap: [Tartışma] NpcLerin Kafalarındaki Şekiller

efektini bulursam yapıcamonu sandık yap tamm dır![]()
Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
efektini bulursam yapıcamonu sandık yap tamm dır![]()
Delos'ta da bulunuyor. Tamamen map ile alakalı.
O skilli nasıl kullanıcak, o npc ?Exe konusundan Imkansiz ama Su sekilde olma olasiligi var. FX den ilk önce Bulun Kutu sekilini .. Sonrasinda Ona göre Skill main e Skill ekleyin . ondanda sonra Magic e Ona göre bir Skill editleyin.. ve Olur biter
![]()
Evet o npc'ye attack yaptığındak_npc tablosuna bakarsan magicler war ordan npcler skill kullanır...
Evet o npc'ye attack yaptığında![]()
Bahsettiğiniz şöyle birşey mi ?
![]()
![]()
arklar ne exe ne de client hiç bişi deil sadece map dosyalarıyla alakalı bişi bu!! usko maple yaptı ama biz bunu client editleyerek yapabiliriz!
peki nsl yapabilir şöle yapabiliriz: styLemert in yaptığı yöntemle yapılmaz yapılır ama her npcye özel icon koyamassın!! bunu yapabilmemiz için debugla npcyi açıp kafasının üzerine yerleştirmek olur oda şuan olmaz gibi bişey!!
Yeterli açıklama olmuştur umarım!!![]()
npc ssid'leri aynı olunca mecburen öle çıkıo2 npcde de aynı iconu görünce öle yaptı dedim heralde!! açıp koyduysan güsel olur!
Benim yaptığım yöntem zaten o. Npc açıp kafasına efekt koymak ?
o npc'lere özel bir görünüm oluşturup, kafasına efekt koyarsak olur. Her efektte olmuo problem çıkıo.o zmn bunu sadece emc ve lufer town daki npc ler için nasıl yapabiliriz ?
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.