TBL Editör ile Yapılabilen Ufak Değişiklikler

Konu Yazar

MuTLu_1907

Private-Creator
Şub
360
1
NPC Ler Sana Nickinle Hitap Etsin

Herkeze selamlar Tbl editör ile yapılabilecek ufak ama gerekli bir kaç ayrıntıyı anlatmak istedim ilk önce itemlerin üstüne server reklamınızı yapmak veya adınızı yazmak:

1.Tbl editör ile Item_Org_us.tbl'yi açıyoruz ve resimde benim editlediğim yerleri kendi serverimize göre veya kendi isteğimize göre editliyoruz.

2.NPC Ler sana nickinle hitap etsin:D yapmanız gereken sadece tbl editör ile quest_talk_us.tbl editlemek istediğniz Npc yazısına ( <selfname> ) yazısını ekleyerek Npc nin size oyundaki Nickinizle hitap etmesini sağlayabilirsiniz.

3.Shout'tan Sizin istedinizin yazıyı Sürekli yazan npc.Tekrar tbl editörümüzü açıyoruz ve bu seferde Npc_Shout_us.tbl'yi editliyoruz resimde olduğu gibi Npc kodunu değiştirip istediğiniz bir npc koyabilirisiniz.

Son düzenleme:
Cevap: TBL Editör ile Yapılabilen Ufak Değişiklikler

ahh Bide resimLer açıLsa :)

Güzel Çalışma Bu Npclerde Bile Adımızı Görüyoda Niye 70 İtemlerinde dagger of <selfname> yazıyoda Adımız Yazmıyo ? Npclerde Oluyo Bu <selfname>

Güzel Çalışma Bu Npclerde Bile Adımızı Görüyoda Niye 70 İtemlerinde dagger of <selfname> yazıyoda Adımız Yazmıyo ? Npclerde Oluyo Bu <selfname>

Onuda denedim ama onda isimleri görmüyor onuda düşünüyorum sorunu çözebilirsem inş. paylaşacağım.

DüzeLdi ResimLer PayLaşım İÇin (TEŞŞEKÜRLER)

Bide Bu İteme İsim YazıLma Olayınıda Halledersen Seviniriz :)

Son düzenleme:

exe item_xx.tbl lerini okumuyor quest tbl lerini okuyor ordan yola çıkarak belki yapılır bişeyler:)

Bildiqim Kadarıyla selfname'ler Exe'i Okuor ( Quest_talk.us Hariç )
Ama Notice'e GM Eklemede %s Olarak Oluor Ama ITEM_Org_us.tbl'de Olmuor :)

Bildiqim Kadarıyla selfname'ler Exe'i Okuor ( Quest_talk.us Hariç )
Ama Notice'e GM Eklemede %s Olarak Oluor Ama ITEM_Org_us.tbl'de Olmuor :)

İnventory editörde itemlerin üstünde kullanan kişinin nicki yazıyo ama oyun içerisinde selfname olarak geçiyo kafam allak bullak oldu Hönk

dostum yapıorsun saveliorsun sonra 70 itemlerini qöstermior :)

Geri
Üst Alt