Team Arıyorum

Konu Yazar

_KuB4RM4N_

Member
Şub
33
0
Online Sürem Yüksek

Oyun DB'si Farketmez Herhangi DB Olursa Olsun

Efendi Saygılı Bir Team Arıyorum

İlgilenenler Buradan Mesaj Bıraksın

Cevap: Team Arıyorum

Nezmn bu msj'ı attıgından Hiç bir bilgim yok .

Ama gördügünde Msj atarsan Konuşabiliriz Fikrindeki en saglam team'ız :)

Vent'e geldiginde eminimki aa bu teammı diyip şaşırcaksın benden bukadar dostum :) msj bırakırsan konuşuruz .

Cevap: Team Arıyorum

Öncelikle cümleten selamün aleyküm arkadaşlar..
Adım aydın yaş 18.
Uzun süre önce hayatıma dönüp bu illeti bıraktım fakat bazen private serverlarda rogue olarak pk atıyordum.
Yeni girdiğim bir serverda tam mage teamlara göre user damage ve pk zevkini yaşayacağımı düşünerek team kurmaya karar verdim. Daha öncede teamlarım olmuştu arkadaş ortamlarım mahalle-insidon-0rjinal-wooop ve birçok teamda bulundum.Rog charımın adı ise Dear kiminiz belki DEAR olarak tanır görmüştür.

şuan tekim oyunu bıraktığım için ne msnmi bıraktım o zamanlar nede birebir konuştuğum pek arkadaşım kalmadı illete yakınlaşmamak için sildim hepsini yada işe başladılar onlarda bıraktı.

aslında kurucu gibi değilde arkadaş ortamı yaratmak istiyorum haliyle yeri geldimi komut alır veririm bunda bi sıkıntı yok ama cok degısık ınsanlar cıkıyo halıyle sızde bılırsınız +16 yaş olursa inanın daha iyi olur.

pro mage priest belki başka swde melede yaparız ama şuan böyle iyi olur server güzel cünkü sancakko.net birincide 10k np var ben asasımla 2 saatte savaşta yenilmemize rağmen 4.5k kastım 1.5 saatte.

Team ismi Supporters düşünüyorum Supporters:Ama siz daha güzel bi öneriylerle gelirseniz işler degişir.

Amacımız amacım kesinlikle eğlence yani 20-30 kişiyi bır arada indirebilirsek ne mutlu bize eğlenmek için oynuyoruz sonuçta...Benle birlikte bu yola baş koymak isteyen arkadaşlar Facebook adresınde ekleyıp msj atabılırler ventte vereyim Aydın Çağlayan | Facebook
vent57.light-speed.com port 11455

Geri
Üst Alt