Team Kurarken Birdaha Düşünün !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xpkox123
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xpkox123

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
0
Cevap: Team Kurarken Birdaha Düşünün !!!

Beyler Burda takılırken Size Team Hakkında Neler çektiklerimi Anlatmak İstedim...

İlk olarak Team Kurduğumuz Zaman 8 kişi yakın arkadaş olarak başladık zamanla tanıldıktan sonra Teame prof. userler aldık.Tabiki bu da bizi baya bi zora soktu Neden Derseniz Eğer: 8 Kişiden bir anda 26 kişiye yükseldik buda nerden baksan 3.5 pt yapıo ki np kasmak imkansız oluyo...En başında bu kadar user alarak hata ettik

Daha sonra çoğundan müsade isteyerek yollarımızı Ayırdık tekrar 8 kişi olduk..

En Önemlisi ise Sınır ve Seviye herşey yoLunda giderken bi abimiz teame katıldı ve Hepimisin Aile ve Sülale kalmadı Adam 28 yaşında..

Gün ilerledi ve 2.ay oldu artık herkes bi artistlik Yapmaya başladı.Artık kimse söz dinlemiyo ve bir zamanlarr Ventte 10 Kişinin altına düşmeyen user sayısı 5 useri zor buluyor.

Kısaca artık millet bizi umursamıyor Madem öyle dedik ve Teami Bozduk.

ARKADAŞLAR BUNLARI ANLATMAMIN SEBEBİ GÖRÜYORUM Kİ HERKES TEAM KURUYOR.BUNLARDAN BİR KAÇI YA DA HİÇ BİRİ SAĞ ÇIKMICAK BUNA GARANTİ WERİYORM

Eqer açacaksanız 3-5 günlük değil adam gibi Team Açn LütfeN..

Bu arada acayip Pro. Priest Oynarım ;)

Mesajlarınızı Bkliyorm...!!!

team işi zor gerçekten küfür etme kardeşim felan var diyosun eleman ağzına geleniyo söylüyo sonra gelde vent felan kullan :)

10 Yaşındaki Cocuk Bile Team Kurmaya Calısıyor Artık :)

Benim Cok Team kurma Girişimim oldu Ama Ertesi Gün bakıyorum Kimse Kalmamıs dolayısıyla team yalan oluyor :)

Düzgün Seviyeli Bir Team arıyorsan. Sana Söyliyebileceğim ESTANPOLİ Clanı Var Başka Bilmiyorum

Geri
Üst Alt