TeknoKolik Panel v4 Bayi Sistemi,Cash Kazan,Pus Np,Bundan Gelimişi Yok Gir İçeri

Konu Yazar

teknokolik

Member
Tem
136
1
Selamlar,

Ko-Cuce Panel v3'de Eksikler oldugunu gordum ve Bu Versionu Çıkarttım...

Ganks Arkadaşımızı Forum Araciligiyla Tşk Sunuyorum. Ganks Arkadaşımız Cuce-Panel Yapmasaydı Şuan Bu panelde Olmazdı Bu Panel Cuce-Panel 3.5 Editlenerek Yapılmıştır...

Rar Şifresi:
Kod:
teknokolik

Kopanel'in 4 Özellikleri;
  • Bayi Sistemi Eklendi
  • Power Up Store Np(Site)
  • Power Up Store np(oyun)
  • Tanıtım Sayfası
  • Hakkımızda
  • Kurallar
  • Bakım Modu

Kopanel'in 3.9 Yenilikler;
  • Web Sitesi Ayarlari Admin Panelinden Yapılıyor
  • Power Up Store Koyulan İtemleri Siteden Gorebilme
  • Tikla Cash Kazan User Reklamları Tıklatmak İçin Her Reklamı User Günde 1 Sefer Tıklayabilir(7 Tane Reklam Link Var)
  • Tıkla Cash Kazan Ayarları Admin Panelinden Yapılıyor
  • Süreli Gm(Admin Panelinden Ekleyebilme)
  • Süreli Ban Sistemi
  • Banlist'te Ban Acılmasına Kac Gun Kaldıgı Ve Banlandıgın Saat Yazıyor
  • Admin Panelinde User Edit(Level,Np,Aylik Np,Str,Hp,Dex,İnt,Mp,ve parası)
  • Power Up Store Np(Np İle Pustan İtem Alma)lermis arkadaşımıza Tşk'ler(Şuan Hatalar Mevcuttur. User Acmayın)
  • Kurulum Dosyaları Değiştirildi.

Kopanel'in 3.8 Özellikleri;
  • Gereksiz Bazı Dosyalar silindi.
  • Yeni Güvenlik Eklentileri Koyuldu, Admin Paneli Açığı, Haber.php SQL İnjection Açığı ve Tüm SQL İnjection açıkları kapatıldı. (osmanx'e teşekkürler.)
  • MyKOL Eklendi (Oto Üyelik İçin İdeal Bir Sistemdir, Siteden üyelik ile alakası yoktur... Eğer MYKOL Tablosuna Bilgilerini (Gizli Soru, Yanıt) kaydetmediyse bir kişi , MyKOL'a girdiğinde Uyarır ve Kaydetmesi için form'u gösterir. Kaydettiğinde Artık Şifre, E-Mail değiştirebilir :) )
  • Kim Kimi Kesmiş Eklendi!
  • Power Up Store eklendi .. CashPoint ile Job değişme , Irk değişme , ncs basma ...
  • Oyun içi Pus eklendi , Detay sekmesi eklendi... (AVCI'ya Teşekkürler.)
  • Haber ekleme , silme (Editor eklendi. HTML Kod girmenize gerek yok )
  • Sıralamalar Düzenlendi , UserBar sistemi eklendi (Charın üstüne geldiğinizde userbar'ı çıkar)
  • Admin Sayfasındaki Gözükmeyen resimler göstertildi :)
  • Sıralamalarda kaç kişi gösterileceği config.php'e koyuldu.
  • Kimler oyunda Sayfası Eklendi.
  • Ticket Sistemi(Admin Panelinden Kontrollu, User Yazdıgı Ticket Gorebilme)
  • Droplist Eklendi
  • Exp Listesi Eklendi
  • Upgrade Listesi Eklendi
  • Download Bolumu Eklendi
  • Sohbet Bolumu Eklendi
  • Admin Panelinden User Banlana Ve Muteleme Eklendi
  • Aylık Sıralama Eklendi.
  • En İyiler Eklendi
  • Mykol Yeni Bilgiler Eklendi(Cash Ve Ticket)
  • İtem Kitleme Eklendi.
Kurulum
Kod:
http://www.siteadi.com/kurulum/
sonrası adım adım sizi yönlendirecektir.

Günlük Yapmanız Gerken Q.A.
Kod:
exec sureli_gm
exec Tikla_Cash
exec ban_sure2

Saatlik Yapmanız Gerken Q.A.
Kod:
exec ban_sure1

Web Sitesi Admin Yapmak İçin Q.A.
Kod:
update tb_user set StrAuthority = '5' where StrAccountID = 'TeknoKolik'

TeknoKolik Yazan Yere Kendi Kullanıcı Adınızı Yazın.
Bayi Yapmak İçin Q.A.
Kod:
update tb_user set StrAuthority = '3' where StrAccountID = 'TeknoKolik'

TeknoKolik Yazan Yere Kendi Kullanıcı Adınızı Yazın.

Resim Linkleri
Web Site Ayarları
Tıkla Cash Ayarları
Tıkla Cash Kazan
Ticket Admin
Süreli Gm Admin
Power Up Store Site
Mykol
Edit Char
Banlist
Web Site Ayatları Değiştirme
Admin Gorunus
Tanıtım Sayfası
Pus Yeni Giriş(Oyundan)
Bayi Admin Sayfası
Bayi Sayfası

Download Bilgileri
DownLoad
Rar Şifresi:
Kod:
teknokolik

İoncube Loader Kurulumu
İoncube Loader

Önemli Not

[*]KoPanel ioncube loader ile şifrelenmiştir. KoPanel çalışması İçin Sisteminizde ioncube loader ayarlarını yapınız

[*]Sistemizde Lisans Uygulaması Yapılmaktadir Kullanmak İsteyen Arkadaslar Konu Altına Domain Adresini Yazsınlar

[*]KoPanel Şifrelenmemiş Halını 50 Ytl Satıyorum.

Paneldeki Hataları, Açıkları v.b. Herşeyi PM Yoluyla bildirirseniz Sevinirim...
PM'niz Tarzanca Olursa Okumadan silerim... :)

Emege Saygi Lütfen​
Konu Altına Bir Teşekkür Yeter​
İndiripte Mesaj Yazmayan Ajdar,Top,Dönek Olsun​

Son düzenleme:
Cevap: TeknoKolik Panel v4 Bayi Sistemi,Cash Kazan,Pus Np,Bundan Gelimişi Yok Gir İçe

TeşekkürLer qüzele benziyor:sakalli:

Edit : Kuruluma atmıyor :P

Son düzenleme:
Cevap: TeknoKolik Panel v4 Bayi Sistemi,Cash Kazan,Pus Np,Bundan Gelimişi Yok Gir İçe

+++++++++++++++++++++

TeşekkürLer qüzele benziyor:sakalli:

Edit : Kuruluma atmıyor :P

sisteminizde ioncube loader yüklü olması lazım ve lisans uygulaması yapılmaktadır kopanelde domain veya ip adresinizi alabilirmiyim

4MinorK1nq lisans programına ip adresiniz eklemiştir

özellikleri güzel panelin ama temasi cok eskidi:)

Burası Alım-Satım Bölümü DeĞiLki Yeri DeĞil..:o:

Burası Alım-Satım Bölümü DeĞiLki Yeri DeĞil..:o:

bende zaten satmıyorum :) script ücretsiz dostum sadece emege saygı olmadıgı için kodları değiştirmesin ve çalınmasın diye şifreledim şifrelenmemiş halını satıyorum sifreli halde kullanabilirsiniz paneli indirip her hangi bir php dosyasını acarsanız ne demek istedigimi daha iyi anlarsınız

sisteminizde ioncube loader yüklü olması lazım ve lisans uygulaması yapılmaktadır kopanelde domain veya ip adresinizi alabilirmiyim

4MinorK1nq lisans programına ip adresiniz eklemiştir

ip'm daha belli değil fakat çeşitli serverlardada kullanabilirim bunu nasıL yapıcam ?

Programın kurulumunu anlatsaydın bide..

Tesekkurler..

teşekkürler fakat kurulum eksin sanırım.

chaosempire.sytes.net

kopanel şifrelendiği için kullanmıyorum sagol.

95.168.169.98 ayarlarsan sevınırım boyle 1 sey arıyodum:d

hadısene kardes admınıstrator fılan bıseler yazıor satıyosan gıt satısa ac ne bekletıorsunkı elıne saglık cok guzel ama ful versene ugrastırıyorsun satıcaksan alım satına ac konunu barı allahalla

Son düzenleme:

95.168.169.98 ayarlarsan sevınırım boyle 1 sey arıyodum:d

hadısene kardes admınıstrator fılan bıseler yazıor satıyosan gıt satısa ac ne bekletıorsunkı elıne saglık cok guzel ama ful versene ugrastırıyorsun satıcaksan alım satına ac konunu barı allahalla

Arkadaş Satıyorum demiyor saten...Galiba yanlış anladınız Kopaneli şifrelemiş. İP'ni yaz bekle izin verecektir...Birde belirtmiş şifrelenmemiş halini emek hırsızlığı olduğu için satmaya karar vermiş...Yazıları tam okursanız anlarsınız....

Arkadaş Satıyorum demiyor saten...Galiba yanlış anladınız Kopaneli şifrelemiş. İP'ni yaz bekle izin verecektir...Birde belirtmiş şifrelenmemiş halini emek hırsızlığı olduğu için satmaya karar vermiş...Yazıları tam okursanız anlarsınız....

tskler anladım 95.168.169.98 beklıcem

Geri
Üst Alt