### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Terry
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: ### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

Beyler clanfight hatası alıyormus arkadasım bi çözümü varmı tery ?

Cevap: ### [ Terry ] - [ Database v2 ] - [ Sahibinden ] - [ o_O ] [ Sorunsuz ] -

Çok Süper Db Allah razı olsun

eline sağlık arkadaşım

Map'leri Eksiktir.

Eline Sağlık Güzel Db :) Yanlız Rebirt Scrolu verince alıyor ama item vermio :) Neden olabilir acaba ?

o nick ne öle la hö

ne war nickimde:D seni daha tanımıodm :D.

Seni Tanımıom Lo Daha :) Yeni Gördüm.

Son düzenleme:

Yaw eslant quest ler kotu olmus onları krowaz dan gem lerden cıkarsan cok daha ii olcaktı boyle herkesin elinde hb falan bence hıc gusel olmas sadece eslant quest ler kotu diger heresy süper tşk.

Terry ßu İyiLiginin aLtında ßirşeyLer War Gibi Sezi0rum.Neden Dersen LocaL'de Yaptıgım DbLeri Deni0rdum, Senin Db Ve ExeLerinLe Denedigimde Servera TıkLayınca 10061 aLmaya ßasLadım.Ondan Sonra Eski CaLısan DbLeri Denedim Aynı Sorun ßunLar Ne AnLama GeLi0r İniLerini Kont. FLN Et Diyip MasaL Okuma ßiLi0rsan Çözümü SöyLe Cogu Kişi ßundan Yakını0r 3. oLacak ßu Format Atacam Hepte Senin DosyaLarını Denedikten Sonra ßirşeyLer oLu0r Makinaya Hadi HayırLısı Cıkar Kokusu Yakında...

Terry ÖzeLime Msnni ßıraksana Yada [email protected] EkLe ?:)

Son düzenleme:

Terry ßu İyiLiginin aLtında ßirşeyLer War Gibi Sezi0rum.Neden Dersen LocaL'de Yaptıgım DbLeri Deni0rdum, Senin Db Ve ExeLerinLe Denedigimde Servera TıkLayınca 10061 aLmaya ßasLadım.Ondan Sonra Eski CaLısan DbLeri Denedim Aynı Sorun ßunLar Ne AnLama GeLi0r İniLerini Kont. FLN Et Diyip MasaL Okuma ßiLi0rsan Çözümü SöyLe Cogu Kişi ßundan Yakını0r 3. oLacak ßu Format Atacam Hepte Senin DosyaLarını Denedikten Sonra ßirşeyLer oLu0r Makinaya Hadi HayırLısı Cıkar Kokusu Yakında...

Terry ÖzeLime Msnni ßıraksana Yada [email protected] EkLe ?:)

Server Fileslarımı Kullanın sorunlar yaşamayın verdigim exeyi kullanın.

sağol paylasım için

SaoL KArdes ELine sagLk sPr Db Vallha xD

Eline Sağlık Db Süper Dbni Kullandım Ve Çok İyi Bir Şekilde Çalışlıyor Süpersin Çok teşekkürler Çok İşime Yaradı...

lfr ve emcdeki anvilleri nası kaldırıcaz

Geri
Üst Alt