- Ocak
- 7,193
- 1
Selamun Aleyküm ~
9.Sınıf Öğrencisiyim Tekrarım İzmirde Okuyorum . 9 Sınıfı Tekrar Etmemin En Büyük Nedeni Matematik Dersi MANTIK Konusu İdi . Yani Şu Önerme Meseleleri .
Hoca Anlatırdı Ben Anlamazdım Haliyle Yatar Aşşa Giderdim . Dersten Kaldım
Bu YAZ Server İşine Merak Sarmıştım Database İşlerine Girdim Ko-Cuceye Önceden Sadece Server Tanıtımı İçin Girerdim , ama şu 3 4 aydır Sadece Database Paylaşımları , Prosedürler ve Kodlar [ Yardım ] , Web Dosyaları Paylaşım Gibi Bölümlerde Takılmaya Başladım Ve Devam Ediyorum .Okula Gitmicem Umuduyla Devam Ederken (Yani Seviniyordum Bu Duruma) Ailem Karar Vermiş Okula Göndericeklermiş Beni
Ben Sevinmedim Tabi Bi Nevi Üzüldüm
ff: O Aralarda Bu Görew Yapımı NPC Yapmayla Uraştım 3 Hafta Uğraş Uğraş Uğraş Bi Sonuç Yok En Sonunda https://www.ko-cuce.net/member.php?u=133714 Görew Yapımı Konusunu Açtı https://www.ko-cuce.net/genel/955742-gorev-yapimi-amp-ko-cuce.html Ve Dediği İlk 3 Şey Şuydu Olmazsa Olmaz Dediklerimiz.
Ahanda İşte Burası BİRAZCIK MANTIK Bu Konuyu Okudum Yani Mükemmel Derecede Anladım Herşeyi MANTIK Konusunu Bu Olay Sayesinde Çözdüm
Hocanın Sorduğu Sorulara Hep İlk Cevap Ben Verir Oldum 
Tekrar Çok Teşekkür Ederim > OrcMaD [ İş Efe Abi de Başladı Zaten
] - Myst [Tüm Konularını İnceledim Kodlamada İyi Yardımı Oldu Fazla Anlamasakta Gökhan Abi] :^^: - Orlando [ Panelini Bi Hayli Editledim Onunda Çok Emeği Var Sağolsun Metin Abim 
Son Olarak Audreys Samet e Teşekkür Ederim Hepinize
Bana Yardımı Olan Ve Diğer Ko - Cuce Sakinleri Hepinize Birer Birer Teşekkür Ederim Sağlıcakla Kalın İyi Forumlar h2ö
9.Sınıf Öğrencisiyim Tekrarım İzmirde Okuyorum . 9 Sınıfı Tekrar Etmemin En Büyük Nedeni Matematik Dersi MANTIK Konusu İdi . Yani Şu Önerme Meseleleri .
Hoca Anlatırdı Ben Anlamazdım Haliyle Yatar Aşşa Giderdim . Dersten Kaldım
Bu YAZ Server İşine Merak Sarmıştım Database İşlerine Girdim Ko-Cuceye Önceden Sadece Server Tanıtımı İçin Girerdim , ama şu 3 4 aydır Sadece Database Paylaşımları , Prosedürler ve Kodlar [ Yardım ] , Web Dosyaları Paylaşım Gibi Bölümlerde Takılmaya Başladım Ve Devam Ediyorum .Okula Gitmicem Umuduyla Devam Ederken (Yani Seviniyordum Bu Duruma) Ailem Karar Vermiş Okula Göndericeklermiş Beni
1-)Ted TBL Editör.
2-)EVENT_TRIGGER Tablosu.
3-) BİRAZCIK MANTIK
Ahanda İşte Burası BİRAZCIK MANTIK Bu Konuyu Okudum Yani Mükemmel Derecede Anladım Herşeyi MANTIK Konusunu Bu Olay Sayesinde Çözdüm
Tekrar Çok Teşekkür Ederim > OrcMaD [ İş Efe Abi de Başladı Zaten
Son Olarak Audreys Samet e Teşekkür Ederim Hepinize
Bana Yardımı Olan Ve Diğer Ko - Cuce Sakinleri Hepinize Birer Birer Teşekkür Ederim Sağlıcakla Kalın İyi Forumlar h2ö
Moderatör tarafında düzenlendi: