Teşekkürler Ko-Cuce.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 2sese
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

2sese

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
7,193
1
Selamun Aleyküm ~

9.Sınıf Öğrencisiyim Tekrarım İzmirde Okuyorum . 9 Sınıfı Tekrar Etmemin En Büyük Nedeni Matematik Dersi MANTIK Konusu İdi . Yani Şu Önerme Meseleleri .

Hoca Anlatırdı Ben Anlamazdım Haliyle Yatar Aşşa Giderdim . Dersten Kaldım
Bu YAZ Server İşine Merak Sarmıştım Database İşlerine Girdim Ko-Cuceye Önceden Sadece Server Tanıtımı İçin Girerdim , ama şu 3 4 aydır Sadece Database Paylaşımları , Prosedürler ve Kodlar [ Yardım ] , Web Dosyaları Paylaşım Gibi Bölümlerde Takılmaya Başladım Ve Devam Ediyorum .Okula Gitmicem Umuduyla Devam Ederken (Yani Seviniyordum Bu Duruma) Ailem Karar Vermiş Okula Göndericeklermiş Beni :) Ben Sevinmedim Tabi Bi Nevi Üzüldüm :pff: O Aralarda Bu Görew Yapımı NPC Yapmayla Uraştım 3 Hafta Uğraş Uğraş Uğraş Bi Sonuç Yok En Sonunda
https://www.ko-cuce.net/member.php?u=133714 Görew Yapımı Konusunu Açtı https://www.ko-cuce.net/genel/955742-gorev-yapimi-amp-ko-cuce.html Ve Dediği İlk 3 Şey Şuydu Olmazsa Olmaz Dediklerimiz.

1-)Ted TBL Editör.
2-)EVENT_TRIGGER Tablosu.

3-) BİRAZCIK MANTIK

Ahanda İşte Burası
BİRAZCIK MANTIK Bu Konuyu Okudum Yani Mükemmel Derecede Anladım Herşeyi MANTIK Konusunu Bu Olay Sayesinde Çözdüm :) Hocanın Sorduğu Sorulara Hep İlk Cevap Ben Verir Oldum :)

Tekrar Çok Teşekkür Ederim
> OrcMaD [ İş Efe Abi de Başladı Zaten :)] - Myst [Tüm Konularını İnceledim Kodlamada İyi Yardımı Oldu Fazla Anlamasakta Gökhan Abi] :^^: - Orlando [ Panelini Bi Hayli Editledim Onunda Çok Emeği Var Sağolsun Metin Abim :)

Son Olarak Audreys Samet e Teşekkür Ederim Hepinize

Bana Yardımı Olan Ve Diğer Ko - Cuce Sakinleri Hepinize Birer Birer Teşekkür Ederim Sağlıcakla Kalın İyi Forumlar h2ö

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: Teşekkürler Ko-Cuce.

Evt. kodlamada mantık gerekli. Aslında matematiksel olarak bütün işlemlerimizi yaparken mantık ön konudadır. Matematik'in başlıca konusu mantık'dır zaten. İlk okulda gördüğümüz çarpmalar, bölmeler, ayırmalar, x ler y ler hepsi geometri konusudur. Bunu lise'ye giden arkadaşlar daha iyi bilirler.

Matematik'in ilk konusunu çok iyi hatırlıyorum. 9. sınıf ilk konumuz Mantık ve Önermeydi,
Önerme, aklımda kaldığı kadarıyla matematiksel olarak doğru yada yanlış bir hüküm bildiren ifadelere deniliyor. Mantıksa, doğru düşünme kuralları bilgisidir.

Matematiğin sadece okul la değil bilgisayarla uğraşan, tabiki bu uğraşan oyun vb. şeyleri kapsayan değil. Yazılım/kodlama vb. şeyleri yapan kişiler için epey bir gereklidir. Eğer sen bunu anladıysan geleceğin parlak yani ilerlesen, biraz daha gayret tabiriyle kendine uyarlasan yazılımlara kadar gidersin ve bu işi kafana sokarsan C++ ile başlamanı tavsiye ederim.
Ha hepsi bir kenara, bir daha sınıfta kalmamaya özen göster çünki 3. bi şansın olmayacaktır. Direk tastiknameyi verip yolluyolar, Ayrıca matematikle ilgili anlayamadığın bir konu olursa bana gelebilirsin.. :)

sağolasn :)

Evt. kodlamada mantık gerekli. Aslında matematiksel olarak bütün işlemlerimizi yaparken mantık ön konudadır. Matematik'in başlıca konusu mantık'dır zaten. İlk okulda gördüğümüz çarpmalar, bölmeler, ayırmalar, x ler y ler hepsi geometri konusudur. Bunu lise'ye giden arkadaşlar daha iyi bilirler.

Matematik'in ilk konusunu çok iyi hatırlıyorum. 9. sınıf ilk konumuz Mantık ve Önermeydi,
Önerme, aklımda kaldığı kadarıyla matematiksel olarak doğru yada yanlış bir hüküm bildiren ifadelere deniliyor. Mantıksa, doğru düşünme kuralları bilgisidir.

Matematiğin sadece okul la değil bilgisayarla uğraşan, tabiki bu uğraşan oyun vb. şeyleri kapsayan değil. Yazılım/kodlama vb. şeyleri yapan kişiler için epey bir gereklidir. Eğer sen bunu anladıysan geleceğin parlak yani ilerlesen, biraz daha gayret tabiriyle kendine uyarlasan yazılımlara kadar gidersin ve bu işi kafana sokarsan C++ ile başlamanı tavsiye ederim.
Ha hepsi bir kenara, bir daha sınıfta kalmamaya özen göster çünki 3. bi şansın olmayacaktır. Direk tastiknameyi verip yolluyolar, Ayrıca matematikle ilgili anlayamadığın bir konu olursa bana gelebilirsin.. :)

Helal Güzel Edebiyat,Felsefe Yapiyorsun :haha:

Bende bu mantık konusunda zamanında çok zorlanmıştım.

şimdi aram bi hayli iyi benim öyle oluyo başlarda ya :D

Biz teşekkür ederiz, Osman hö

Son düzenleme:

Sağolasın :)

metin304 yok Orlando var :)
Ben matematik konusu olan mantığın nasıl bişey oldugunu bilmiyorum ama Sözel ders olan mantığı çok iyi bilirim bkz: P V P :) Önemli değil online oldukça yardımcı olmaya çalşıyorum

Son düzenleme:

O zaman Öyle idi abi değiştirdim :)

:haha: abi konu açım tarihi bi hayli geride ayıp ediyorsun :)

Geri
Üst Alt