MYKO TheKnightEmpire.Com | V.1970 FireDrake MYKO | New World 'VAKANA' | Official: 22 Şubat Cuma 21:00

hakkınızda hayırlısı ama üstteki arkadaş doğru söylemiş tarih değiştirin mykotr nin rakibi değilsiniz madur olcak olan biziz user gelmiycek tarih değiştirilmesini istiyoruz

ÇAKAL HERİFLER SİİZİ MYKOTR YANDASLARI BELKİDE ADMİNLERİ BURALARDA FARKLI UYELIKLERLE REKLAM YAPMAYIN BU SERVER TUTACAK KAYBOLUN VELETLER SIZI
hakkınızda hayırlısı ama üstteki arkadaş doğru söylemiş tarih değiştirin mykotr nin rakibi değilsiniz madur olcak olan biziz user gelmiycek tarih değiştirilmesini istiyoruz
siz şimdiden sizin iyiliğinizi düşünerek yorum yapan usere bu şeklide davranırsanız sizinle olmaz bu iş boşsunuz belli.

myko tr gideceğiz orası daha profesyonel

Son düzenleme:
myko tr daha profesyonel oraya geçicez

Son düzenleme:
Beta v2 den görüntüler. Bizleri betada yalnız bırakmayan herkeze teşekkür ederiz.
1dAER1.jpg

Zdy300.png

z4zM66.png

mL9oO1.jpg

PMbD8N.jpg

aEZlqQ.jpg

7vGa2Y.jpg

OMXvJD.gif

Büyük Açılışa Son 1 GÜN --- Facebook Beğen, Paylaş Etkinliği devam etmektedir.

Myko tr tanıtım sayfasından kopyaladım 5dk önce
Level Politikası
- 62 Level Sınırlaması 22 Mayıs / 5 Haziran
- 65 Level Sınırlaması 05 Haziran / 19 Haziran
- 70 Level Sınırlaması 19 Haziran / ----
Bumu profesyonel? Açılış 22temmuz/ Daha bir ay önceki acılısın tanıtım tarihleri duruyor. Yine 1 ay acık kalıp
Vur kaç yapacak Myko Tr ekibi.
Aklı olan parasını seven gitmez o servera.Kalabalığa aldanmayın bu sefer kandıramayacaklar

- myko tr daha profesyonel oraya geçicez

Myko tr tanıtım sayfasından kopyaladım 5dk önce
Level Politikası
- 62 Level Sınırlaması 22 Mayıs / 5 Haziran
- 65 Level Sınırlaması 05 Haziran / 19 Haziran
- 70 Level Sınırlaması 19 Haziran / ----
Bumu profesyonel? Açılış 22temmuz/ Daha bir ay önceki acılısın tanıtım tarihleri duruyor. Yine 1 ay acık kalıp
Vur kaç yapacak Myko Tr ekibi.
Aklı olan parasını seven gitmez o servera.Kalabalığa aldanmayın bu sefer kandıramayacaklar
[/QUOTE]

Gecen yılın tarihleri kardes biraz araştır iftira atma adamlara biraz önce facebook sayfasından baktım ve ben hala hangi serverda oynayacagıma karar vermedim

Lütfen tanıtım konumuzun altında başka serverlere karalama kampanyası yapmamanızı rica ediyoruz. Diğer serverler her ne kadar rakiplerimiz olsada saygı göstermekteyiz. Sadece bizim serverimiz ile ilgili paylaşımlar yaparsanız memnun oluruz.

Yoo adamlar önceden kopyalamamıs suanda degişti tarihleri sende burda yapılanın aynısını yapıyosun ne rezil insanlarsınız siz 2 tarafta illa yourko gibi serverların acılmasını mı bekliyelim

SON SAATLER HAYDİ THEKNİGHTEMPİRE AİLESİ

RE-Launch Açılış tarihimiz belirlendi. 19 Ağustos Cuma Günü saat 21:00'da - Daha uygun bir zamanda daha güçlü bir dönüş !

açılış tarihinin dgs den 1 gün önceye denk gelmesi ne kadar güzel :)

ben de katılıyorum , 21 ağustos dgs sınavı var ve sınav merkezleri farklı şehirlerde olabiliyor , bu büyük bir etken . Bence açılış illa cuma olacaksa 12.ağustos olabilir.

Geri
Üst Alt