Farm Server TheKnightOnline.com 15 Aralıkta İlk Serverimiz PK Server Olucaktır..Serverlerimiz Halen Açıktır...!

sızın için eve 3-4 pc alalım tek pc den girildi dıye çar banlıyonuz nevar 2 çar gırdıysek pazar maden için2 çar gırıyoz ban atmanızmı lazım ben aha buraya yazıyom daha sızın sw oynarsam 2 olsun saten itemleri dagıttım biraktım sız çarları banlamaya devam edin nekadar saçma iş yapıyonuz yonetım sıfır işi gucu bırakmıslar pazar yapan adamlarla ugrasıyonuz yok multı girme yok bilmem napma aha itemleri dagıttım çıktım selametle 65 tl para yatırmısdım oyuna allah sıze yedırmesın baska bisey demıyorum

vallahı ben erkenden biraktim baska sw geçiyom ayin 6 sinda yorum yapmayim kimsenin ekmegiyle oynamayim dedim ama benimde 65 tl giti saglık olsun ders oldu bana birdaha thekogame mi allah gostermesin gereksizyere ban attı gm hellal olsun bakım nereye kadar userleri tutacaksınız dedim ben 2 hafda sonra birbirlerini banlarlar artık ban sebebinide soyleyim yalan yanlıs varsa allah belamı versın evde benım 3 pc vardı farm serverler madende 1 hafda çalısdırım item yapım pk yapıyordum zevkine saten boyle swler en fazla 2 ay gıder 1 hafda maden yapım hemde exs kasıyordum 2-3 hafda pk yaparım dedım 65 tl oyuna yatırdım baslangışda maden kazması aldık pre falan 65 tl gıttı neyse asıl konuya gelim evdekı pc bırının pover ap yanınca bende tek pcden 2 çar gırdım biriyle maden digerıyle pazar yapıyordum sonuçda item yapmam için pazarda yapmam lazım diger pc de exs kasıyordum yani evdeki 2 pc den neyse bir gm var dc edip duruyor dedim kardeşim dc yapım durma benimde item yapım pk yapacam pazar yapmam lazım usere boyle davranmayın cz koxp kulanmıyoz neticede ha evdekı 3 pc den gırmısım ha tek pcden ikı çar girmışım farketmiyor neyse en sonunda uyuz oldu banladı 3 gün gece gündüz madende çalısmam bosa gıttı 65 tl çabası yanı sıfırı tükettık bende diger çardakı itemleri dagıtım oyunu bıraktım birdaha thekogame girersem burdakı butun userler .... diyom baska bişey demıyom
dipnot : haklılarmı haklılar tek pcden iki çar yasak ban sebebi eyv bişey demedim

peki adama sormazlarmı ben diger pcden itemleri dagitirken neden banladınız rakibalik nickini sadece pazarda item dagitiyordum hiç bir yapmadım oyunu birakıyorum 12 ci pm item verecem dedim adamlar ilagel deyip ban attılar bukadar olmaz yani diger çarı banladınız haklı sebebınız var hakli sebebiniz yokda neyse olsun peki item dagittigim çar hangi hakla banlıyonuz siz inanıyonuzmu maden yapanların tek çarla meden yaptıgına kesinlıkle zannetmıyorum neyse yonetim sıfır dahada işim olmaz ilgi varmış gosterıyorlar ama sıfır yonetim boşa emek harcıyoz boşsa para veriyonuz sw bence patladı ayın 6 sında baska sw de oynayacam

Merhaba

Ticketden ulaşabilirsiniz. İlgi alakasız davranmamaktayız. TÜm userlerimize destek vermekteyiz.

02.06.2021 1000 KC ödüllü Pm evente katılmayı unutmayın !

THEKOGAME +4000 ONLİNE FARM SERVER !

banliyarakmi destek veriyonuz evet ilgi var belli ticket micket atmam saten sıfırı tükettim neyin ticketini atacam dahada girmem siz oynayin sw nizde artik haksiz yere banladiginiz çarda RakiBalik nicki suçu maradonda item dagitmak

vallahi bende apexko geçmeyi dusunuyom ama şuan kararsızım hangisi daha iy diye ikiside 12 sinde açılacak

Konu Günceldir. Serverimiz +5000 Online ile yoluna hızla devam etmektedir.

Tüm theknightonline severlere teşekkür ederiz.

serverin içine edildi bu hafta itibari ile gb char satışları uçtu piyasa yükseldi exp kasan çok czde adam yok char ve gb satışları yasaklansa parası çok olan bebeler oyunun içine etmicek

Golden mattock almicaksan oyuna başlama, para yoksa bir sik yapamazsın, 11'den saat 2:27'ye kadar bir tane bile gem atmadı sadece 7m para başka gelir yok. Maden dropları her geçen gün düşürülüyor resmen herkes farkında başka server açıldığında düzgün burası patlicak bunu bilin.

Oynadığım en mükemmel sw herkese tavsiye ederim yalanım yok girip bakabilirsiniz Cz'nin yanında ardream da çok iyi :)

Bizi Facebook'ta takip edin!
https://www.facebook.com/DrevinKnightOnline
index1.jpg

ücretsiz genie ve baslangıc 3 gun exp premium ? çooooook iyi gerçekten.
Ama öneri sunmak istiyorum

Exp oranları ılk acılısdakinden biraz kolay olabilir.
Maden dusme oranı cok azdı yukseltme olabilir ayrıca gem fragmentte raptor shard gibi itemler cook zor dusuyordu
3- bu öneri SABİT user olması nedeniyle ama zahmetli Online kal np yanında kc de gelse fena olmazdı ornek 10 dk 1 kc gibi ve buna level sınırlaması getirebilir +60 70 gibi.

16 ekimde burda olcam tekrar hayırlı olsun hepimiz adına sorunsuz ve vaktınde acılır umarım.

Geri
Üst Alt