Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Farm ServerTheKnightOnline.com 15 Aralıkta İlk Serverimiz PK Server Olucaktır..Serverlerimiz Halen Açıktır...!
Başlangıç Exp Preli Olmasının ne gibi bir özelliği var ? Expi artırsan buna gerek kalan bir durum göremiyorum reklamdan başka hani reklamda değil çoluk çoçuğa hitab etmiyorsun burada hee ediyorum diyosan o başka.
Serverini Trollemek Değil amacım Eleştiri mi dersiniz ne Dersiniz Bilemem tabii.
Öncelikle şunu belirtmek isterim. sizin açtığınız her servera geldim pvp hosting mosting hikaye. Neden mi ilk önce Homekoworld ü açtınız gecen sene yaklaşık 8 aya kadar yakın kaldı server hersey iyi giderken Server e getirdiğiniz yenilikler serveri bitirdi. Buda sizin işinize geldi o arada sizin yani Homekoworld ün sahibi Ademin gözü acıldı ne olduysa ondan sonra oldu her 3 ayda bir server aç parayı kaldır tekrar ac taktiğine döndünüz o kadar insanın emeğini cöpe attınız. sizin sadece tekbir amacınız var ticaret yoksa sizin acıcağınız server artık kalıcı malıcı deil. Thekinght online sadece 2 ay ayakta durdu bizim bütün emeklerimiz cöpe gitti. yani sözün özü şu arkadaşlar pvp hosting felan bunlar Sadece tekbir kisinin. oda Adem denilen bir ticaretçinin. Şun uda belirteyim Thekingtonline, Homekoworld. şimdi acılıcak Thekoda Bu ticareti yapan adamın oynayın ve görün en fazla 2 ay veriyorum. Bizim emeklerimizi çaldığı için paylaştım bakkal dükkanı deil bu acıcaksan kalıcı aç. iyi forumlar.
iTACHi diye bir GM leri var kafasına göre ban atıyor yeni başlayacaklara duyurulur.
YENİ BAŞLAYACAKLAR İYİ OKUSUN.HAKSIZLIKLARI GÖRÜN.
Saat 18:00 sıralarında Karus eslant dark stone slotunda parti ile exp kasılmaya başlandı. Bir süre sonra başka bir parti geldi. Her zaman ki gibi ks muhabbeti oldu. Daha sonra birkaç kez orada bulunan herkes tarafından slotta bulunan quest mob slota çekildi ve kesildi. Söz konusu quest slotta bulunan okçu tarafından çekildi. Banlanan karakter okçu değildir. Daha sonra parti dağıldı. SexTheLast maradonda townda iken "itachi" isimli gm pm attı. slota quest çekiyorsun dendi. Karakter maradonda olduğunu git slota bak dediğinde "itachi" slota quest çekmeyi görürsün deyir SexTheLast'ı illegal activity'i bahane göstererek banladı. Serverin açıldığı ilk günden beri binlerce kez ks yüzünden slotlarda birbirine küfürler eden, quest çeken onlarca oyuncu varken, oyun ile ilgili sıkıntıları kendisine yüzlerce kez pm ile bildirdiğimiz itachi hiçbir pm'ye cevap vermezken nasıl oluyor da birileri rahat exp kassın diye maradondaki bir playeri eslant slotuna quest çekti diye banlıyor ?