Farm Server TheKnightOnline.com 15 Aralıkta İlk Serverimiz PK Server Olucaktır..Serverlerimiz Halen Açıktır...!

Yukarıdaki banlanan hesap 100 TL lik cash cekmistir ve oyunda pek nadir olan +7 shard kullanıyor.Bu useri banlamaktaki amac 100 TL lik tekrar cash cekmesi ve yeniden item yapmasıdır.Size uyarıö şudur daha iyi bir yönetimi olan server seçiniz.

Ban Sebebi : Yetkiliye Hakaret&Küfür.

Egonuzu bir yana bırakmalı ve suçunuzu kabullenmelisiniz. Oyun içinde amacı sadece size yardımcı olmak olan bir yetkiliyle bu şekilde konuşamazsınız ne yazıkki. Hatta kimseyle konuşamazsıınz kimse sizin afta tafralarınızı işitmek veya duymak zorunda değildir.

Ban noticesine gelince ban noticeleri otomatik geçmektedir ve program diye birşey yazmamaktadır. İllegal activity = yasadışı aktivite anlamına gelmektedir ve yapmış olduğunuz davranış kurallarımıza aykırıdır.

zYapVD.png

Bak güzel kardeşim ben sizin GM'nize hakaret etmedim iyi okuyun pm;'yi.Çeken yavşaklara gidin söyleyin dedim.Dediklerimin arkasındayım ve ego tatmini falan yapmıyorum.GM'lerle işim olmadığı için isimlerinede bakma gereği duymadım bu güne dek.GM eğer görevini hakkı ile yapacaksa pm si Ben GM bilmem kim kim siin hakkınızda böyle böyle bir şikayet var diye başlar. Kalkıpta Ex slotuna Quest çekmişsin ? diye başlamaz.Açarsanız pm görebilirsiniz.Ben maradonda kasadayım evet birkaç saat öncesinde öyle bir olay oldu fakat çeken ben değildim partymizde okcu vardı ve bizim klanımızdan değildi adam 5 li çalışıyordu.Hatta party mesajlarını inceleyebiliyorsanız gidinde bakın ben çekme kardeşim yazdım ve sonrasında partyden çıktım.Alakam yok.Ban olayında ise Gm nize küfür etmişsem açıkca çıksın şurada desn ki evet bana küfür ettin ben özür dilemesini bilirim. Benim BAN haksız yere atılmıştır.Hakaret vs yoktur.Kaldırılmasını istiyorum ve tekrar söylüyorum gm derseki bana küfür etti o zaman bunca insanın önünde özür dileyeceğim şayet hayır şahsıma küfür veya hakaret etmedi derse kendisi özür dilemek zorundadır. Özüre ihtiyacım yok çünkü haksızlığa uğrayan benim.Banım açılsın kafi.

************* OLARAK BAŞARİNİZİN DEVAMİNİ DİLERİM....

BAŞARİLİ BİR CALİŞMA

3

Etkinlikten bahsediyor oto bdw ve Chaosdan başka etkinlik göremiyoruz serverda ?
Exp Premium aldık halen Kasılmayan bir Dbsi var. ilk günlerde kasan kastı +80 kasıyorlar şuan Biz hale 70xx devam. ilk günlerdeki Borroo Balrog exp oran 8-10 milyon exp arasıydı 71 + lwlde Şuan 1- 1.5 million. Sonradan düzenleme db buda azda olsa acemiliğinizi öne sürüyor Çilesini biz çekiyoruz ?

Servere Yeni Başlayan kişilere ücretsiz 3 günlük exp premium valkry kanat pathos glove hediye !

Official ödüllerini henüz kimse kazanmadı !
TheKnightOnline Oyuncuları Ödül Yağmuruna Tutuyor !

Geri
Üst Alt