Farm Server TheKnightOnline.com 24 Ağustos Pk Beta, 31 Ağustos Official! [15000 TL ÖDÜLLÜ FARM SERVER]! V2270!

SERVER'DA NE ORAN VAR NE ORANTI HER JOB İNANILMAZ KUVVETLİ SOLO GİREN Bİ ADAMIN HİÇ ŞANSI YOK

Merhaba theknightonline ailesi!
Beta da dahi yüksek ödüller veren tek sunucu olmaktan mutluyuz.

1000 TL CSW Ödemesi 4Mindies clanına yapılmıştır. Kendilerini tebrik ederiz. TL Ödüllü eventlerimiz 2021 yılından beri her zaman devam etmektedir ve edecektir.

22219774_1939802329378102_2655536357064215678_o.jpg

iyi eğlenceler dileriz..!

TheKnightOnline Takımı!

güvenilmez olduklarını ilk açtıkları sunucuda kanıtlamışlardı, prim vermeye gerek yok
maddi/manevi emeklerinizi boşa harcamayın, açılış gününü beklemeyin

adam doğru söylüyor aynen katılıyorum. pvp işinden anlayan parası biten tüm pvp firmaları 3-4 ayda server kapatıp açıyor. her serverde 100, 200, 300 bin tl para kazanıyorlar. ve ikinci kazanan ise hile açanlar ve kc, gb stokçularıdır. tek kaybeden sabahları erken uyanıp geceleri geç yatan oyunda bişeyler yapayım diyen garibanlar. yazık günah be binlerce kişiden küfür yiyorsunuz hak yiyenler.

Hayırlı Olsun gayet başarili bir server bizde orada olacagiz ! AnGaraLiyz

Serveriniz güzel fakat benim oyun hakkındaki iyi düşüncelerimi hal ve hareketleriniz tamamen değiştirdi.

Öncelikle Server açılmadan önce normal sorumluluğunz olan insanlarla iletişimi yardım faktörlerini yerine getirdiniz akabinde server açıldı Bu tutumunuz neden 1 günde degişti açıklarmısınız ?

AsassintoDanqerousLy adlı Playeri defalarca Şikayet etmemize rağmen hiç bir şey yapmadınız ve oyundan çıktınız O kullanıcı oyuna para yatırdı onu elliyemeyiz diyorsanız bizde bu oyuna para yatırdık ! ?

Kısacası yönetiminiz, yönetim biçiminiz, Sorumsuzluğunuz TheKoGame diye göklere çıkardığınız bu oyunu hak etmiyorsunuz.
Ben para yatırdım ve arkadaşlarım'da o kadar emek verdik başta ben olmak üzere Hakkım helal değildir bilgilerinize.

Başarılı suan ırk var ırk hiçbirşey icin gec degil !

Tüm slotlarda koxperlar var genie'yi açmışar üstte bak maradona smildona uruk hailere lan zombiede bile koxper var genie açıcnca üstüne birşey olmuyor madenin %90 koxp adamlar oto rota çizmiş hep aynı şekil gidiyorlar cz ye çıkıyon 5 pt hep aynı kişiler serverda user var ama yok alayı gb ci oyunu oynayan yok mk oyun gb ye dönmüş

2 GÜN SONRA İTEM VE KC CEKİLİŞLERİ OLUCAKTİR KACİRMAYİN... HEMEN KANALİMA ABONE OLUP BİLDİRİMLERİ ACİP VİDYOLARİ BEĞENMENİZ YETERLİ OLUCAKTİR BANA CIKMAZ DEME YA CIKARSAAA :))

sonunda bekledigimiz uzun soluklu server açılıyor ben ve teamım betasındayım şuan herşey cok yolunda gibi officali bekliyoruz dörtgözle

rebirth sistem niye offline :( +1 le sınırlı kalacak şekilde aktif etseydiniz ya+8 yok zaten

Geri
Üst Alt