Farm Server TheKnightOnline | MYKO has return! | 28 Ekim Beta | 31 Ekim Official | JOIN US! |

Server online.

Start gelmiyorsa server.ini yi bu şekilde değiştirin.

[Server]
Count=1
IP0=109.235.252.46

[Version]
Files=1299

HR9eBFw.jpg

Serverın isminden dolayı aynı günde açılan diğer serverlardan daha çok user çekeceğini düşünüyorum.

TBL sıkıntısı var serverda. Belki de koxp ile yapılıyordur ama resmi açılmadan şuna bir çare bulmanızda fayda var.
8jY21Qx.jpg

Bir de konu başlığını düzeltip "Myko has returned!" yaparsanız iyi olur.

kardesım ıyı hos herseyde sen daha acdıgın betayla ılgılenmıosun np kas kc kazan dıosun npt yapanları banlamıyorsun ve emekle bıseyler yapmaya calısan kısılerı banlıosun anlamadıgım bunu oyuna gırmeden yapıosun :D senın serverınde oyun oynanmaz ılgı alaka sıfır bu adamn serverınde oynamayın yourko old gıbı serverlerde oynadım 1 ay en azndan zevkını cıkarırım ama bu adamın serverı 2 gun den fazla surmıcek emek vermeyın arkadaslar bu actıgı betadan da bellı haydı alaha emenat.

adı ustunde beta mıllet npt yapsa ne olucak yapmasa ne olucak ? betada buglar bulunur fıxlenır seın betadakı amacın pk yapmak falanmmı

adı ustunde beta mıllet npt yapsa ne olucak yapmasa ne olucak ? betada buglar bulunur fıxlenır seın betadakı amacın pk yapmak falanmmı

Kardesım ortaya kc odulu koyan bı admın var bunu koyan ben degılım mıllet suan np kasıp ılk 5 e gırıp kc alıcam dıe emek veren arkadaslarımız var daha serverde ne oluo bııtıo haberın yok gırde server ozellıklını oku oke kolay gelsın

TBL sıkıntısı var serverda. Belki de koxp ile yapılıyordur ama resmi açılmadan şuna bir çare bulmanızda fayda var.
8jY21Qx.jpg

Bir de konu başlığını düzeltip "Myko has returned!" yaparsanız iyi olur.
bıde gelmiş butun buglar fixlendi diyor adamda ılgı alaka sıfır dıorum anlamıyorlar Newko akar coluk cocuk serverınde emek harcamayın göz göre göre.

Arkadaşlar merhaba,

oyunun durumunu merak ettiğimden yorumlara baktımda Allah aşkına gerçekten Knight online mi oynadınız?Yoksa hayatınız pvp olarak mı geçti? Exp zordur zor .. 2 günde 80 mi olmak istiyorsunuz? Aylarca 70Lvl den 83 olmak için gecemizi gündüzümüze katardık biz.Şimdi userleri görüyorum zor sv görünce exp zor diye kacıyorlar.Knight online emek ile oynanır para ile değil.Ve bu oyunda eskiler bilir ki günlerce exp kasarsın 3-4 gün pk atarsın.

Exp zor bahanesi ile sunucuyu kirletmeyin derim..

bende eskı xlarge empire oyuncularındaım boş vaktım cok var denıyelım ınşallah bı hata olupta acılıp kapanmalar olmaz ve dusundugunuz gıbı kalabalık olursa keyıflı olur human WalkOfTheEarth priest iyi oyunlar

ben de burada oynayacağım.
priest açmak istiyorum. Yanıma bir rogue bulursam sabaha kadar takılırız

Geri
Üst Alt