Farm Server TheKnightOnline|v1534|Moradon the Resurrection|30 Ocak 18:00| i7 16GB MSI LAPTOP HEDIYE!

theeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeonline diyom baska bisey demeyiom

Exp Oranları Myko Şeklinde mi Olucak Yoksa Özel Mi ? Benim Fikrim Mykodan Kolay Olması Şeklinde Hayırlı Olsn Bu Arada...

bence kesinlikle exp oranı usko ile aynı demeyelimde ondan %10 kadarıyla birazcık daha fazla olmalı eski exp slotlarını hatırlayın treantta ancientte tyonda kasılırdık zombieyide unutmayalım eski anılarımızı geri getirelim elimizde chitin bow uzun pelerinimiz valkryieler :( :(

bence kesinlikle exp oranı usko ile aynı demeyelimde ondan %10 kadarıyla birazcık daha fazla olmalı eski exp slotlarını hatırlayın treantta ancientte tyonda kasılırdık zombieyide unutmayalım eski anılarımızı geri getirelim elimizde chitin bow uzun pelerinimiz valkryieler :( :(

Yani benim demek istediğim de o dostum. Diğer Mykolardaki Gibi 2 gün Kasıp 45 levelde Kalmayalım 3. gün sıkılıyo insan ister istemez

Arkadaşlar beraber oynayabileceğim arkadaşlar arıyorum uni öğrencisiyim 24 yasındayım boş bir insanım online sürem ve maddi imkanım oldukça iyidir mesaj bekliyorum.

Evlat acısı gibi koyyuyo bu servarın tutanamaması çok bahtsız açıldığı günden önce 3 tane myko açılıyor userler bölünecek bu hafta 4 mykoya Üzücü bir durum ve bunun için konuyu üstte bile tutmuyosun TheKnightOnline admini rakiplerin dişli :)

Geri
Üst Alt