Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Yav sanki ilk defa açıyosun bu serverı geçmişte kaç kere açtığını bile hatırlamassın burda, çok iyi biliyorum sizi oyuncularda biliyor ben sadece hatırlatıyorum size para yatıran çok ağlayacak.@celalsaydd Bu zamana kadar kimden para alıp kaçtık söylermisin çok merak ediyorum böyle atıp tutarak bizi ve değerli userlerimizi yıldıramazsınız.
YANİ Dikkat et hocam, ben kimseye oynamasın demiyorum herkes girsin doya doya oynasın ama para yatırmasın ağlar diyorum, sen diyorsunki bizim önceliğimiz para değil diyorsun ama hala böyle bana karşı savunmaya geçiyorsun, aslında söylediklerinin içinde itirafta var, kozone adıyla ilk defa açıyorum diyorsun, daha önce farklı isimlerlede açtığını itiraf etmiş oluyorsun, sonuç olarak oynayın ama para yatırmayın çok ağlarsınız demedi demeyin.@celalsaydd bu server TheKnightZone adı altında ilk defa açılacaktır.Bizim serverimizde para 2. planda olup ilk öncelik değerli userlerimizin keyif almasıdır.Hangi server sahibisin bizi kötülemeye çalışıyorsun bilmiyorum ama bu tarz komik komik işler yapmana gerek yok herkese iyi akşamlar açılışta görüşmek üzere aklında mantıklı eventler düşünen arkadaşlar konu altına yorum atabilir.Anket sonuçlarına göre siz değerli userlerimizin fikirleri değerlendirilecektir.
Bunu herkes yaşasın görsün zaten herkes oyuna girsin ben buna karşı değilim, ancak para yatırmasınlar ha baktılar server ilk ayını sağlıkla dolduruyor o zaman herkes yatırımını yapabilir ama açılmadan para yatıranlar buralarda ağlayıp duruyor onu diyorum . . .@celalsaydd Biz konu tanıtımında farkında oldu iseniz kc,pus TL gibi hic birşeyden bahsetmedik.Ve daha önce hic bir isim ile server açmadık.Bizde zamanında sizler gibi userdik ama şu ko piyasasına baktığımızda çoğu kişinin amacı para kazanmak para kazanamayınca serveri kapatmak oldu bizde ekibimizde beraber toplandık bir araya geldik.Değerli userlerimize nasıl daha eğlenceli daha neşeli bir ortam sunarız şuanda bunun için uğraşmaktayız.Bizim için para konusu her zaman 2. plandadır ve her zaman 2. planda olacaktır.Server açıldığında bununda farkında olacaksınız.