TheLast™ Rogue team için ventli player (rogue&debuffer priest) alımı vardır. +20 yaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ferhat.gk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ferhat.gk

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Nis
631
0
başlıkta belirttiğim gibi; TheLast™ Rogue team için ventli player (rogue ve debuffer priest) alımı vardır. (+20 yaş). 2001-2002 den 2021 e kadar usko birlikte oynayıp daha sonra pvp ler yaygınlaşınca 2021 da tekrar bir araya gelip ve tekrardan kurduğumuz ekibimize hem takviye, hem yeni arkadaşlıklar için böyle bir başlık acıyorum. suan 150-200 user arasında online olan bir serverda oynamaktayız. eğer ki bizimle dostluk, kardeşlik birlikteliğinde bu oyunu oynamak isteyen varsa bana ulaşsın.

Facebook profilim : https://www.facebook.com/Ferhaat.Gkaya (burdan daha kolay irtibata geçeriz)
pek sık kullanmasamda msn : [email protected]

Son düzenleme:
Cevap: TheLast™ Rogue team için ventli player (rogue&debuffer priest) alımı vardır.

konu güncel..

Cevap: TheLast™ Rogue team için ventli player (rogue&debuffer priest) alımı vardır.

öncelikle merhaba.Bende senelerdir usko oynamış oyun hakkında yeterince bilgisi olan bir asas playerım.Yaşım 21 uludağ üniversitesinde okuyorum.Güzel bir server da emek vererek kasmayı düşünüorum ve bunun içinde bir team'e ihtiyacım war.İsterseniz bi Haberleşelim şimdiden iyi oyunlar..

server arıyosanız buyrun +8 +3 pk server daha dün açıldı 78.111.107.60

Geri
Üst Alt