Gerizekalı dk slotunu kaldırmadıysan ne gold presi presiz çar deli gibi kasıyor orda arkadaşlar düşünün dk yı 60+ çarla zor kesersiniz mageler 33 le hemde 2-3 slot iç içe 2-3 slot blod beastla birlikte kesiyorlar sen 1 tane kesemiyosun ya bunlar aptal aynısını yapıcaklar yine görüceksiniz, bide sunu dusunun 1299 myko diye açıyorlar cz 20xx cz si, siz zaten direk notlarını vericeksiniz, ya bide 2 hafta önce açtılar sorun şu beyinsizlere niye kapattınız tekrar açıyorsunuz diye, veled hepsi bunların, adam gibi pre satın, presiz adamla preli adam arasında dağlar kadar fark olursa niye oynasın presiz adam orda, kerizmi, AYRICA UYARIYORUM SAKIN PRE ALMAYIN SAKIN AMA SAKIN BİN PİŞMAN OLURSUNUZ, SAKIN ALMAYIN BAKIN DİYORUM KARDEŞİNİZ OLARAK UYARIYORUM, 20 XX cz ile myko açan MAL bunlar, sakın pre almayın ama oynayın oynamanıza birşey demem paranızı kaptırmayın yeterki.
Tüm işlemlerin yapıldıgına dair 2 kere bilgi verildi
Nedir senin bu acizligin? Cekememezligin Gerek varmı ? Kendini kücük düşürmeye...
Aynı seyleri kekelemeyi bırakta verilen eski cevaplara bakarsan yazdıklarının cevaplarını bulursun
IP : THELEGENDHERCULES.COM
Nedir senin bu acizligin? Cekememezligin Gerek varmı ? Kendini kücük düşürmeye...
Aynı seyleri kekelemeyi bırakta verilen eski cevaplara bakarsan yazdıklarının cevaplarını bulursun
IP : THELEGENDHERCULES.COM