HomeKO TİGER-KO Çöp Homeko (MUTLAKA OKU) Emegine Yazık.

Konu Yazar

serwer1000

Member
Kas
67
0
DypW8m.png

Adminin ve gm lerin konuşma uslubu çoluk çocuktan hallice olan tiggerko ve sözde homeko olan bu sunucu tamamiyle çöp sözde heryerde övündükleri kurianın 80 skilleri bugda ve joblar arası damage dengesizligi var yani bir asas size pk da cp spike ile 7.5k vurursa şaşırmayın normaldir.

Bunun dışında bu homekoda gm lerden asla yardım alamazssınız betasında bile 15 dakikadan daha uzun süre online olmayan bir sunucunun gm sinden ne beklene bilirki.

Ayrıca userlere avel gibi vereceklerini vaad ettikleri hediyeler tamamen sallamasyon adamın ko cücede sabit konu satın alacak durumu bile yokken betadaki userlerine telefon x-box vaad ediyor.

Eğer illa girip bakıcam derseniz sunucuda und sc sil bas bugu var bunu tekrarlayarak ölümsüzlügünüzü ilan edebilirsiniz şahsen 4vs1 atıyordum.

Adminin sadece adı admin oyun ile ilgili bir şikayet için ulaşmayın panelle zerre alakası yok ip ban atmayı dahi bilmiyor adamı sadece banlıyor dogal olarak 5 dakika sonra adam yeni hesapla wh sh ile yardırmaya devam ediyor.

He Kurian teamlara sesleniyorum pk için girerseniz aklınızda bulunsun kurianın normalde 400 500 vuran zehirleri bu sunucuda 10 ve 20 vuruyor :D

Maradonndaki karakterler tamamen göstermelik 2 gündür hareketsiz duruyorlar ve panelde 1 oyuncu oyuna girdiginde 3 oyuncu girmiş gibi gözüküyor tabi betasında 10 oyuncu olan homekonun officalinden beklentin neki :)

Beyler sizsiz olun Bu Tiger-KO daki avel admin ve Offline Gm lerine dikkat edin uyarması benden :D

Geri
Üst Alt