Mage Server [TigerSurvival] Eğlenceye Keş Olmaya Hazırmısın ?

Konu Yazar

TigeRSurvival

New Member
Tem
1
0
7vrZXa.png

Merhaba ben kurucu sizlere vaat ettiklerim şeyler o kadar basit şeyler olmayacağından ve saçma sapan survival sistemlerine son getireceğimden emin olabilirsiniz ve sizlerinde bu konuda bana destek olmasını istiyorum sizlerle birlikte gelişip daha iyi bir sunucu başarılı bir sunucu elde etmek isterim bundan yaklaşık 1-2 ay öncede açılmıştık fakat sizlere daha iyi bir sunucu sunabilmek için sunucumuzu durdurmak zorunda kaldık ve şimdi tekrar sizlerleyiz ve sizlere en iyi şekilde hizmet etmeye hazırız daha ne bekliyorsunuz
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
J2yBaB.png

+Sunucu IP : tigercraft.batihost.com
+Yedek IP: 188.165.61.39
+Slot Sayısı : 44
+Versiyon : 1.7.x-1.8.x
+Ram : 3 Gb (Arttırılabilir)
+Sunucu Türü : Survival

MJ34dQ.png

success-icon.png
Köylü Takas

success-icon.png
Rütbeler

success-icon.png
Kafa Düşürme

success-icon.png
Sanal Market

success-icon.png
Takas (/trade)

success-icon.png
Açık Arttırma

success-icon.png
Supriz Sandık

success-icon.png
Takım Kurma

success-icon.png
Rütbelere özel bazı warplar

success-icon.png
Viplere özel bazı warplar

success-icon.png
Sudan Maden Çıkarma

success-icon.png
Adalet

z47qGY.png

nr3ob0.png

Arena Hakkında : Buraya Her Oyuncu Giremez Girebilmesi İçin Usta Rütbesine Ulaşmalı
EJ4M2Z.png

Spawn Hakkında : Warpların Çoğu buradadır ve yeni gelen oyuncuların ilk doğduğu yerdir.
L3W08Z.png

Pasif Mob Hakkında: Para nasıl kazanırım diyenler için gelsin hayvan öldürerek etini satabilirsiniz
PMZzNO.png

Orman Hakkında : Oyunun Başladığı yerde diyebiliriz buradan madene inebilir ev yapabilirsiniz
X4rpp5.png

Survival Hakkında birşey bilmiyorsanız burada öğrenirsiniz

Geri
Üst Alt