forumda bi ara tbl editor vardi 1705 icin ama bulamadim bi turlu :v:UsKOdaki Towerin sPid'ini Bilmen Lazım, Data\NpcLooksDefault mu ne Öyle Bi Tbldende Editleniyordu bildiğim
İşini görür umarımforumda bi ara tbl editor vardi 1705 icin ama bulamadim bi turlu :v:
bulsam bakcam![]()
dosya.tc'ye attım.baska yere upload edersen sevinirim![]()
Bilmiyorumda bu tbl editör açıyor.1705 Clientindeki Data'yı Hangi TBL ile Editlemeye Kalksamda Açılmıyor hö Sebep Nedir ?
dosya.tc'ye attım.
Bilmiyorumda bu tbl editör açıyor.
Enteresan bilemicemAynısını Deniyom Açmıyor hö Benim Clientteki dosyalarmı Farklı Acep![]()
Tbl ile görünüşünün kodunu değiştirirsiniz doğru ama o görünüşü desteklemesi yani şeklini, boyutunu, renklerini alabilmesi için gerekli n3 dosyaları ve dxt dosyası gereklidir. Sanırım asıl soruda bu. Cevapınıda bilmiom aramam lazım![]()
gerekli n3 dosyaları NPC_looks.tbl'de hangileri olduğu belirtiliyor sanırım, dxt dosyalarıda log.klg sayesinde bulunabilir. Sadece bi fikirTbl ile görünüşünün kodunu değiştirirsiniz doğru ama o görünüşü desteklemesi yani şeklini, boyutunu, renklerini alabilmesi için gerekli n3 dosyaları ve dxt dosyası gereklidir. Sanırım asıl soruda bu. Cevapınıda bilmiom aramam lazım![]()
herkeste aynı dosya varbanada lasım bunpc look da canawar isimleri yok
![]()
UsKO UI, Item Klasörleri Çözümü Olabilirmi ?