TR-Myko'dan Elimde Kalan Birkaç Ss ..

Cevap: TR-Myko'dan Elimde Kalan Birkaç Ss ..

Aynen ha ne zevk alınır şimdi öyle bir server'Da :) düşünsene, Herkes'de Ezik itemler sende sağlam üff xD, Motor gibi herkesi biçersin :D.

Güzel Ss'ler paylaştığın için teşşekürler

İnş Yakinda :) ben gelecem Myko Db le Ardream Sikti Bi ePeyce ama Myko Donusum Gercektende GüzEL Olacak

İnş Yakinda :) ben gelecem Myko Db le Ardream Sikti Bi ePeyce ama Myko Donusum Gercektende GüzEL Olacak

bu sıralarda myko açarsanız pek useri olmaz kanımca. hem ortalarda çok myko var hemde okul var . ama 70 lvl pk açılırsa useri olabilir.

bu sıralarda myko açarsanız pek useri olmaz kanımca. hem ortalarda çok myko var hemde okul var . ama 70 lvl pk açılırsa useri olabilir.

User Problem deiL benim için isterse 40 user olsun benim olsun dusuncesindeyim Ardream-Ke Serverim Vardi gunluk 150 user On Oluyordu Ve Sikildigimdan Dolayi sattim Hep Ayni Seylerin olmasini istemdigim için :) O yusden Myko DatabaSe Tasarliyorum . Hem İnsanlari Sikmayacak Hem İnsanlari Zevkli Bir oyun yapacak Bi nevi Homeko Gibi Ama Ne Krovaz Olacak Ne BifrosT .! 1 Ay Gececek Bifrost Acilacak Sekilde 3 ay Gececek 80 lvl kasmaya Baslayack millet yani anlayacagin sikilmayacak hiç bir turlu

kanımca öyle bir db tutmaz. ;)

Geri
Üst Alt