Trade Fixlemek | Tradeyi Kaldırmak |

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yagito
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

yagito

Yeni CüCüK
Tem
97
2
Evet Arkadaşlar Herkes Bunu Soruyordu Bende Biraz Araştırıym Dedim ve Ne kadar Kolay Olduğunu Farkettim Şimdik Direk Anlatıma Geçiyim :

NOT : ALINTI DEĞİLDİR ...

Şimdik Önce Bir TBL EditoR İndiriyoruz ..

Clinetimizn İçindeki Data Klasörüne Giriyoruz ve Orda Text İle Başlayan TBL Dosyalarını Alıyorz ..

TBL Editor İle Sırayla Hepsini AçıyoRuz

8200 ' ü Aratıyorz İlk Not Found Yazabllr Bidaha Basın Bulucak Şimdi İster Trade ' i Silin İster Değiştirn Sonra Tbl Dosyasını Saveliyip çıkın ..

Sora Yaptıklarımızı Patch Haline Getirin ..

İster Sitenize İster Launcherınız İle Oto patch olarak indirtin..

İşte Bu kAdar .. Trade Atılablr ama /trade Atılamaz ..

Buraya Yaparda Koyardım Ama Amacım

1. Size Hazıra Alıştırıp Bişiler Örenmenizi Engellemek Değil

2. Yapıorken Hoşunuza Gidicek Şeylerde Görüceksin ( Bilmediğiniz Şeyler ve Kodları Mesela )

Umarım İşinize yaraR ..

Cevap: Trade Fixlemek | Tradeyi Kaldırmak |

İstersen exeden kaldırmayı anlatayım hö

vallaha arkadasim bas sorunumuz su anda lvl'ı max 70 yapabilmek 70den sonra xp gelmemesi ama kimse yapamadi :D 70 e milyar xp verioz gecemesinler diye ama 69 ada az verioz adam olunce 70in yüzde 5 ini kaybediyor direk - exp oluyor adam yalan oluyor :(

aslında şöyle bir şey düşünüyorum adamlar düpeyi oto patch tanda yapıolar patchları yüklemeden wersionu yazıolar giriyorlar mesela şöyle bazı exeler war kendi serverlarına göre yapmıs o exeden baska exe ile girilmiyor new client hatası veriyor bizde şöyle bir şey yapabiliriz text klasörüne araya bi metin saklarız o metini tanıyarak oyuna girer eger o metin olmassa oyuna giremicek nasıl fikir :)

Baska Exe İlede Giremeyecekler İşte :D

bunu uzunca tarıştık ama bu sadece bi çözüm yolu exeyide biliyorum ama exe deiştirme en kolayı en azından bunda biraz uraşmaları gerek :)

kafanı bos isler ile kurcalama text_us da trade bul degistir demeye calısmıssın ama gerek yok
1299 exenin version 1300 yaparsın tradeyi exe den kaldırırısn bu kadar basit.

bunun aynısını biri daha sölemişti bnde öyle olursa adam exenin versionunu 1300 yapar girer demiştim ..

isteye en hazır tbl verebilirim trade fixlenmiş.

Teşekkürler

Eminmisiniz Bu 3 aylık bir şey yani yapmayan yoktur çok basit bişey neyini istemişler hö

exe versiyon değiştirmeyi bilen anlatabilirmi

Unpack edilmiş bir KnightOnline.exe dosyasını hex editör ile açıp 12 05 00 00 kodunu hex olarak aratıp decimal
olarak istediğin versiyonun kodunu yaz sonra kaydet.
Genellikle D$T= den sonra gelir versiyon.

Sacma Anti Cheat Gibi bir yazılım olmadıgı sürece Adam tbl yi değiştirir Gene yapar dupesini xD

bunla sadece trade fixlenir ama başka arkadaslar orginal tbl lerini kullanıp trade atabilir... onun için ilk ebenezeri editleyim sonra ko clientini editlersiniz... ve bu sayede launcherden giriş yapmayanlar oyuna bile giremez.. istediğinizi elde edersiniz. örn 80.93.215.100 deki gibi...

Geri
Üst Alt