Trayhoper'ın Dupe Vidyosunu buldum :D

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TaSo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Trayhoper'ın Dupe Vidyosunu buldum :D

editle o postu görmesn :D severm kendisini...

Çok eski o PasaKO zamanından biliyorum onu ben :D

kendisinin yorumlarını bekliyorum :D o görene kadar uplarsanız ii olr hö

:D Vay be Biz Sürünürken Trayhoper Dupe Yapıyormus Usko da :D

oha .. :D Bu programın ekmeğini çok yiyemedim.Sattığımda kimse olmadı zaten çünkü videoyu koyduktan (1483) sonra relog çektim chitinleri bir daha giyemedim + o karakter şuan banlı :D - neden bilmiyorum :o: - WPE Pro diye bir program vardır netten giden verileri değiştiren bir program.Onun yaptığını birazda exe içine girerek yapıyordum.Yani Inn exede gösterilmeye başlandığında yükleniyordu ve inn i kapatana kadar yüklü kalıyordu.Yüklenen değerleri byte olarak değişkene alıp saklıyordum ve ramde donduruyordum.1299 lar çıkmadan öncede hackshield bypass yapmıştım.Onunda mantığı hackshield ı ramde dondurmaktır.Xtrapı uskoda dondurursanız hata verip kapanıyor ama hackshield 1299 da exe ile bağlantısı zayıf olduğundan böyle bir sorun olmuyordu :).Sen itemi inn den çektiğinde inventory ye ekleniyordu.Bunu istediğin kadar yapabiliyordun ama değişkene aldığın bilgiler çok olunca bazıları sorun yaratıyordu sanırım ve onları almıyordu.Karışık bir işti yazın yazmıştım.O zamanlar Ko2le vardı.Onunda çok yardımını gördüm bu açığı fark etmede ama relogda gideceğini bilseydim videoyu koymazdım :D

malesef xD video ölmüş.
RebelFa1con
http://pic1.resimupload.com/r5/resim_466508241.gif

Geri
Üst Alt