TripkolicPvP LOGİN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zevzek67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

zevzek67

Member
Haz
35
0
Merhaba arkadaşlar kendi çapımızda login ekranları yapmaya çalışıoruz şu an lık oetaya çıkan bu sizce nası server ıma koymalımıyım yapılması gereken değişiklikler varmı yorum ve görüşlerinizi bekliyorum beğenirseniz sizlerlede paylasıcam

http://i0910.hizliresim.com/2021/10/21/2341.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2021/10/21/2352.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2021/10/21/2375.jpg

Cevap: TripkolicPvP LOGİN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

Burayı Server Tanıtımına çevirdiniz.

aradaşlar server tanıtımı değil login ekranlarının ss lerini paylasıyorum sizlerdenyorum istedim yanlıs bişe olsa konu kitlenirdi server tanıtımı bölümüne açsam resim e aç derdiniz kesin

isterse index e atsın :P yinede krallarin tahtına oturamaz :P basit değil öyle.. 1 1.5 yıl on kalsın sonra görelim :D

kardeş 10. ayımızdayız su anda inanmayanlar ko-cuce server tanıtımları bölümüne girsin arama bülümünden tripkolicpvp yazsın ilk konu hagi tarihte açılmış bakın ;)

Boşuna Sallama Kardeşim.

h ttp://img272.yukle.tc/images/78sallama.JPG (Görmek İçin Boşluk Sil)

Resim'i İncele

Kusura Bakma Ama Sizin Kadar Şerefsiz Görmedim Ben Hayatımda..
Her Açtıgınız Konular Her Dakika 10 MesaJ Atlıyor Tanıtım İçin Havada 10 Takla Atıyorsun..

Arkadaşa Katılıyorum Server Tanıtımına Çevirdiniz..

Yuh be kardesim ne kadar reklam yapicaksiniz ?

Hocam Turkce Kacti? Okulda?

Biraz Önce Yazdıgım Yorum Kendinizi Övmeniz İçin Yazmamıştım Sizin Ne Kadar Geri Oldugunuz Burdan Belli Oluyor..

1. 100 150 Userle Server Devam Ediyor Peki Hizmet Verebildigine Eminmisin?
2. 100 150 Userlerin İçinden Anket Çıkarsak Peki 65 70'i Server Çok Sıkıcı
Ama Oynuyoruz Zaman Geçsin Dicekler Sebebi Nedir ? (Abartı İtem Satışı )
3. Eger Server Düzgün Olsaydı Gm Lik Kontör Karşılıgı Olmazdı :) Birde Alım Satıma Server Satılık Diye Yazmışsınız Böyle Saçmalık Olurmu Siz Server Hızla İlerledigini Sanıyorsunuz Devam Ettiginizi Sanıyorsunuz ..
4. Sizlerin Soacs V5 V6'yı Lisanslı Kullandıgına İnanmıyorum OsmanX'in Çok Net Lisanslı Olduguna Dair Belgeniz Varmı Yada Kanıtınız.. (Şimdi Paint'den Oynamaya Yaparlar Bebeler ) xD

bana burdan laf koyuyosun msn den gelip benden bun paylasımını istiyosun

Hocam Türkçe Kaçtı ? xDD

bun Ne Anlama Geliyodu xDDD

Son düzenleme:

kardeş online sayısına yarın gel bak dün sunucu bakımdaydı orda 30.000 üye yazıor ki cumartesi pazar günler 350 400 userim oluor abartı item satısı nedir kardes bu arada ?

hizmete gelincede userlerimle çok iyi ilgilendiğime inanıyorum konu sabit server a aktif user sayısında 90/100 user fark attım oluyor buda bana yetior mutluyum hiç olmassa tartısılıcak bi server ım var ;)

soacs lisanslıdır ben burda sana bişe ispat etmem hile aç server ı sana veriyim
ve osmanx bunu satarken kimseye belge vermiyor girer kendi kurar örencen bunları ;)

Son düzenleme:

kardeş online sayısına yarın gel bak dün sunucu bakımdaydı orda 30.000 üye yazıor ki cumartesi pazar günler 350 400 userim oluor

Hep Öyle Oluyor

Sen O Kadar Kişiden Ücret Alıyorsan Soacs Lisanslı Kullandıgına Dair İspat Gerekiyor Eger Lisanslı Deilse Yol Al Dahada Bana Cevap Vermeye Kalkma Altından Kalkamazsın :)

Hep Öyle Oluyor

Sen O Kadar Kişiden Ücret Alıyorsan Soacs Lisanslı Kullandıgına Dair İspat Gerekiyor Eger Lisanslı Deilse Yol Al Dahada Bana Cevap Vermeye Kalkma Altından Kalkamazsın :)

evlat al sana en büyük lisans gir hile aç server ı sana vericem diorum

Merhaba arkadaşlar kendi çapımızda login ekranları yapmaya çalışıoruz şu an lık oetaya çıkan bu sizce nası server ıma koymalımıyım yapılması gereken değişiklikler varmı yorum ve görüşlerinizi bekliyorum beğenirseniz sizlerlede paylasıcam

http://i0910.hizliresim.com/2021/10/21/2341.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2021/10/21/2352.jpg
http://i0910.hizliresim.com/2021/10/21/2375.jpg

Arkadaşlar msn eklemnize gerek yok yarın paylasıcam sizlerle bunu ve yeni paylasımlarımızda yolda

Son düzenleme:

kardeş online sayısına yarın gel bak dün sunucu bakımdaydı orda 30.000 üye yazıor ki cumartesi pazar günler 350 400 userim oluor abartı item satısı nedir kardes bu arada ?

hizmete gelincede userlerimle çok iyi ilgilendiğime inanıyorum konu sabit server a aktif user sayısında 90/100 user fark attım oluyor buda bana yetior mutluyum hiç olmassa tartısılıcak bi server ım var ;)

ve osmanx bunu satarken kimseye belge vermiyor girer kendi kurar örencen bunları ;)

Öncelikle Baştan Kaybettin:):)

OsmanX Vps ye Veya Hangi Pc'ye Kurulucaksa Kendi Kurmaz..

size Rarlı Dosya Verir İçinde Gerekli Herşey Vardır.!

Size Sorum Var Eger Bunları Bilemezsen Dahada Muhattap Olma :)
Belki Senin Yönünden Veya Başkası Yönünden Saçma Gelebilir Ama Bunları Cevaplandır Ben Kapicam Çenemi.

1. OsmanX Soacs Alıcaklara Saat Kaçda Msn'ye Cevap Veriyor (Bilmiyorum Deme Belirli Saatleri Var)
2. OsmanX Msn Adresi Nedir? (Ö. Mesaj'dan Atabilirsin)

evlat al sana en büyük lisans gir hile aç server ı sana vericem diorum

Ben Hackerim Diye birşey Demedim:D Soacs V5 V6'nın Kırıldıgını Daha Duymadımda Ondan Ben Sana Hile Açarım Diye Birşey demedim Sen Baştan Yenik Düşüyorsun:)

Son düzenleme:

ya illa idda ediceksin
osmanx yani mustafa bey geceleri cvp verior
msn sininde sonunu sölim postalar @ benim sunucuma girdi kendisi kurdu charlar login olmuyordu yetermi gülüm

aynen bi teşekkr eden olmadı beyler helal olsun yani paylasılcak bu sizlerle

ya illa idda ediceksin
osmanx yani mustafa bey geceleri cvp verior
msn sininde sonunu sölim postalar @ benim sunucuma girdi kendisi kurdu charlar login olmuyordu yetermi gülüm

osmanx , mustafa bey ? :D Paylaşım için teşekkürler :) Düzeltiyorum Nam ı Değer Osman abi :)

Geri
Üst Alt