MYKO TROYGAME|Yeni Dünya Agon|En İyi Myko Server|Büyük Oyuncu kitlesi|Büyük Ödül 3000TL|13KASIM 21:00

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TroyGame
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
risingko ile bir ilginiz yoksa eğer serverinize mage team olarak eğlence ve ödülünüz için geleceğiz fakat risingko sahtekar oldukları için ödülleri vermediler ve o serverin elimde sahtekarlık vidioları var ve aynı isimde piyasaya cıkamıyorlar. admini bu yazıyı okuyorsa eğer burdan selam olsun phoenixone hangi isimde açarsan aç bulup serverini çökertene kadar uğraşacağım. TroyGame'ye Başarılar diliyorum şimdiden. beyin dökülmüş bir database uygulamanız var umarım beklediğiniz kriterlere ulaşırsınız officalde görüşmek dileğiyle
Database konusundan öyle bir serverı anımsattığımıza üzüldük. Fakat hiçbir server ile ortak ilişkimizin olmadığını belirtmek isterim. TroyGame daha önceden açılmamış veya hiçbir oyun sunucusunun ismi değiştirilerek tekrar piyasaya sürülmemiştir. Tamamen bağımsız ve yeni bir bakış açısı getirerek insanlara uzun ömürlü , hilesiz bir oyun sunmayı amaçlıyoruz. Bu amaç uğruna TroyGame yönetimi oyuncular için bir çok çalışma yürütüyor. Kesinlikle eşsiz oyun deneyimine sahip olacağınız bir server olacağından emin olabilirsiniz.

risingko ile bir ilginiz yoksa eğer serverinize mage team olarak eğlence ve ödülünüz için geleceğiz fakat risingko sahtekar oldukları için ödülleri vermediler ve o serverin elimde sahtekarlık vidioları var ve aynı isimde piyasaya cıkamıyorlar. admini bu yazıyı okuyorsa eğer burdan selam olsun phoenixone hangi isimde açarsan aç bulup serverini çökertene kadar uğraşacağım. TroyGame'ye Başarılar diliyorum şimdiden. beyin dökülmüş bir database uygulamanız var umarım beklediğiniz kriterlere ulaşırsınız officalde görüşmek dileğiyle

Benzeri serverların kalitesi paraya olan aç gözlülüklerinden kaynaklıdır. Ps4 ödülü vereceğimizi idda edebiliriz fakat onun yerine oyuncu başka birşey isteyebilir bizde herkes istediği şeyi alsın ve olabildiğince hızlı eline ulaşsın diye nakit para ödülünü daha makul gördük. Ödülü Hem human hemde karus halkında ilk 70 olana vermeyi düşünüyoruz ileri ki günlerdede aynı şekil ilk 1.000.000 National Pointe ulaşan oyuncuyada bu şekil para ödülleri verilecektir. Clan vs Clan, 8v8, CSW, ve Çeşitli etkinliklerdede yine para ödülü düşünüyoruz kısacası alınan KC ücretlerinin %40'ı oyunculara geri dönüşü olucaktır.

Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun şimdiden Emek verilmiş gerçekten. Useri Bol kazancıda bol olsun inşallah :)

Yanlız merak ettiğim neden offical değilde beta ? :)

Kardeşim Hayırlı uğurlu olsun şimdiden Emek verilmiş gerçekten. Useri Bol kazancıda bol olsun inşallah :)

Yanlız merak ettiğim neden offical değilde beta ? :)

6 Kasımdan Sonra Tanıtım konunumuzun başlığında official tarihi yer alıcaktır beta için görseller hazırlanıyor yakında içeriklerin hepsi değiştirilecektir

Beta Açılış Tarihimiz 6 Kasım olarak Güncellenmiştir.
Beta Ödüllerimiz Ve Official Ödüllerimiz Değiştirilmiştir.

Beta Ödülleri
1.Oyuncuya 250TL
2.Oyuncuya 2000KC
3.OyunCuya 1500KC
4-10. Oyunculara 1000KC

Official ödülleri
İlk 62 Level 250TL
İlk 65 Level 500TL
İlk 70 Level 1000TL
İlk 1.000.000 NP Kasan Kullanıcıya 1000TL

Şeklindedir. Özel güvenlik yazılımımız TroyGame Anticheat sistemi geliştirilmiştir.

kardeşim açılış sürekli erteleniyor ama.. :/

Tatilleri göz önüne alarak düşünürsen suan Çarsambadan itibaren okullar tatil. Senin için avantaj.. Bilmiyorum yani

kardeşim açılış sürekli erteleniyor ama.. :/

Tatilleri göz önüne alarak düşünürsen suan Çarsambadan itibaren okullar tatil. Senin için avantaj.. Bilmiyorum yani

Açılış bu zamana kadar hiç ertelenmedi, Official açılışını etkiliyen heran gibi bir husus yok. Sadece beta açılış tarihini biraz daha öne alarak official açılış tarihine yaklaştırdık buda heran gibi sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Beta ödülü olarak TL ödülü vereceğimiz için bu gayet açığı kapatır diye düşüncelerimiz mevcut. Yinede fikrin için teşekkür ederim

Gözüme birşey çarptı Resimde BETA ODULLERI KISMINDA 1.YE 5000 KC DIYOR YAZI OLARAKTA 250 TL DIYOR.. ÇOK SACMA GELIYOR

1. YE 250 TL VERIYOSUN 2. OLAN ADAMA 3K KC VERIYORSUN DAGLAR kadar fark var ? yoksa 5000 kc 250 tlmi edıyor ? herneyse uyuşmazlık söz konusu ve adaletsizlık. 1. 2.3. adamın aralaraındakı var daglar kadar.

Gözüme birşey çarptı Resimde BETA ODULLERI KISMINDA 1.YE 5000 KC DIYOR YAZI OLARAKTA 250 TL DIYOR.. ÇOK SACMA GELIYOR

1. YE 250 TL VERIYOSUN 2. OLAN ADAMA 3K KC VERIYORSUN DAGLAR kadar fark var ? yoksa 5000 kc 250 tlmi edıyor ? herneyse uyuşmazlık söz konusu ve adaletsizlık. 1. 2.3. adamın aralaraındakı var daglar kadar.

Eski görselleri silmeyi unutmuşuz konu dün itibariyle güncellendi yeni beta ve official ödülleri tanıtım konusunun en üstünde yer alan resimde ki gibi olucaktır. 1.'ye 250tl verme amacımız oyuncular arasında rekabeti arttırma ve 1.lik ödülü için insanların vazgeçmeden savaşması içindir 6 günlük beta sürecinde oyunu olabildiğince canlı tutacağına inanıyoruz. 1. lik ödülü ile 2. lik ödülü arasında ki fark oyuncu 1. olamadıysam 2. oldum yine aynı parayı alıcam dememesi içindir.

Selamlar,

Konu içerisindeki durmak bilmeyen tartışma üzerine bu noktadan sonra duruma müdahale etmek zorundayım. Panel konusundaki yaşanılan sorunları tanıtım konusuna yansıtmak, aynı şekilde buna bağlı olarak tarafların birbirine hakaret etmeleri Ko-Cuce üzerinde görmek istemediğimiz durumlardır. Bu yüzden de postlara son kez müdahale ediyorum. Üslupsuz konuşmaların ve hakaretlerin devam etmesi halinde iki tarafa da yaptırım uygulayacağımı bilmenizi isterim.

Geri
Üst Alt