TRSİSTEMKO GM ARIYOR (ücretsiz)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 10air
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

10air

Member
Haz
375
0
TRSİSTEMKO BİLGİ:
Arkadaşlar bizi eğer eski oyuncuysanız kesin dymuşsunuzdur 2021 yılından 2021 yazına kadar sorunusz bir şekilde hizmet
vermiştik.Şimdi DanteBilişim farkıyla aldığımız yeni vds miz ile sizlere tekrar hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.
Sistemimiz soacv34 orjinaldir kesinlikle hile kullanımı yoktur.Arkadaslar msn adreslerimiz facebook sayfamız herşeyimiz güncellenmiştir eski bir server olduğumuza
inanmayan arkadaslar için facebook sayfamıza bakıp 2021 da trsistemko tanıtımı için çekilmiş videolarımızı izlemesini
öneririz. Şu an için ilk kurduğumuzda oluşturduğumuz ve gerçek hayattada hiçbirzaman bağımızı koparmadığımız 3 gm
arkadaşımızla oyunu yonetmeye çalışıcaz.Servera team getiriyim gmlik ver yada para veriyim gmlik ver gibi isteklere
cevap verilmez.Herkez tamamen eşittir. 2021 de serverin kapanma sebebi gm arkadaslarımızın bağzılarının ünüversiteye
giriş sınavları bazı gm lerimizin yurt dışına çıkması sebep olmuştur.Efendim bukadar bilgi sanırım şimdilik yeter
şimdi neden bizi seçiceğiniz sorusuna cevabımızı verelim.

Diye bir reklam hazrladık fakat sunu farkettikki artık eski knight yok yeni nesile ayak uydurabilciek userları toplayıp dertlerini anlayıcak bir arkadasa ihtiyacımız var. Teklifler için Skype indiriniz skype adım onurcan1910 bekliyorum.

Geri
Üst Alt