C carlos_gezgin Banlanmış Kalemi Kırıldı! Ocak 31 0 30 Ocak 2009 #2 Cevap: Türk Gm nin Konuştuğu Bir Ağnı Yakaladım dün bnde onlineyken cekmisdim xD painte yapıstırmayı unuttum
Cevap: Türk Gm nin Konuştuğu Bir Ağnı Yakaladım dün bnde onlineyken cekmisdim xD painte yapıstırmayı unuttum
B bLaSteRs bLaSteRs Şub 3 0 5 Şub 2009 #3 Cevap: Türk Gm nin Konuştuğu Bir Ağnı Yakaladım carlos_gezgin' Alıntı: dün bnde onlineyken cekmisdim xD painte yapıstırmayı unuttum Genişletmek için tıkla ... :a::a::a:
Cevap: Türk Gm nin Konuştuğu Bir Ağnı Yakaladım carlos_gezgin' Alıntı: dün bnde onlineyken cekmisdim xD painte yapıstırmayı unuttum Genişletmek için tıkla ... :a::a::a:
T TheLegendOrcHyN New Member Kalemi Kırıldı! Ağu 488 5 5 Şub 2009 #4 Cevap: Türk Gm nin Konuştuğu Bir Ağnı Yakaladım Turk Gm Ler moda
:Overdose: Member Ara 365 1 14 Şub 2009 #5 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım paylaşım içn saol
Necro Well-Known Member May 2,915 81 14 Şub 2009 #6 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım adam türk
FeeL Member Tem 328 3 15 Şub 2009 #7 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım malmısınız ** adam türkçe biliyor .
CySinyooR MoonNetwork-95.130.174.63 Ağu 1,807 16 15 Şub 2009 #8 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım Türk Olması İmkansızmıs gibi Davranıyorsnuz okadar türk user war türk gm olmus cokmu
Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım Türk Olması İmkansızmıs gibi Davranıyorsnuz okadar türk user war türk gm olmus cokmu
RedaLS Member May 348 2 26 Haz 2009 #9 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım adam turk ama mal
C CuReDio Uzun BoyLu Cüce May 214 0 26 Haz 2009 #10 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım bence yabancı türkçe çeviri ile yazmış...
DarkEvil57 Member Kas 222 5 26 Haz 2009 #11 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım saten ilk türk gm girada cıktı bulutneo die ben 1 saat konusupta adamı guldurdumu bılırım
Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım saten ilk türk gm girada cıktı bulutneo die ben 1 saat konusupta adamı guldurdumu bılırım
BlueMansiiz Active Member Haz 2,762 18 26 Haz 2009 #12 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım Türk Gm ler Varda Online Aktif Olarak Hiç Görmemiştim O Ceviride Olablir Ama Bence Türk GM dir
Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım Türk Gm ler Varda Online Aktif Olarak Hiç Görmemiştim O Ceviride Olablir Ama Bence Türk GM dir
DoKToR New Member Kalemi Kırıldı! Ocak 335 3 26 Haz 2009 #13 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım bildiğim üzere türk gm lerden birisi görevden alınmısdı 120 günlük plantium premiumluk bi adam banlanmısdı herhalde türk gm onun yüzüne görevden alınmısdı adamın bannedi aynı gün geri acılmısdı ..
Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım bildiğim üzere türk gm lerden birisi görevden alınmısdı 120 günlük plantium premiumluk bi adam banlanmısdı herhalde türk gm onun yüzüne görevden alınmısdı adamın bannedi aynı gün geri acılmısdı ..
R redsecure KO-CUCE Haz 115 0 26 Haz 2009 #14 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım ßencede bu çeviri yapmıs türkçeye
Z _Zee_ 212.175.158.5 Eşit DB Haz 100 0 26 Haz 2009 #15 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım FeeL' Alıntı: malmısınız ** adam türkçe biliyor . Genişletmek için tıkla ... Kanka Naptın Yaa Adam Resmen TÜRK Ben 2.5 Yıldır Usko Oynuyorum Daha 1 Kere Bile Küçük-Büyük Harf Uyumuna Uymayan Yabancı Gm Görmedim ::korsanh:::^^:
Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım FeeL' Alıntı: malmısınız ** adam türkçe biliyor . Genişletmek için tıkla ... Kanka Naptın Yaa Adam Resmen TÜRK Ben 2.5 Yıldır Usko Oynuyorum Daha 1 Kere Bile Küçük-Büyük Harf Uyumuna Uymayan Yabancı Gm Görmedim ::korsanh:::^^:
O onertek New Member Kalemi Kırıldı! Eyl 276 5 26 Haz 2009 #16 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım Bide noticeden küfür etse tam iyi olucak .D
Myth Member Emektar Eyl 808 13 26 Haz 2009 #17 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım sen yap kumdan kaleyi arkadasim sonun banlanmak Bu Nasıl Bi Türkçe... Hönk
Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım sen yap kumdan kaleyi arkadasim sonun banlanmak Bu Nasıl Bi Türkçe... Hönk
S Sennaro New Member Ara 17 0 26 Haz 2009 #18 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım Paylaşım için teşekkürler
E execute New Member Tem 10 0 4 Tem 2009 #20 Cevap: Türk GM'in konuştuğu bir anı yakaladım way adamalra bak gm bile oluyolar