Server 14 Mayıs'ta official olarak açıldı, pek çok sorun lag ve geri saran resetler yaşandı. Kullanıcılar bastıkları ve kazandıkları itemleri kaybettiler. Birkaç saat sonra server betaya çevrildi ve açılış ertelendi. Kullanıcıların emekleri boşa çıktı. Seviyesiz userlar facebook üzerinden küfürler yağdırdı, ve yetkililer de hoş olmayan bir şekilde cevap verdi. Böyle durumlarda kullanıcılar ne derse desin sakin ve seviyeli bir şekilde cevap verilmeli veya hiç cevap verilmemeli diye düşünüyorum. Herşeye rağmen anlayış göstererek betayı oynamaya ve yeni officialı beklemeye başaldım. Şu anda aynı sorunlar ve fazlası beta sürecinde devam etmekte. Lag, geri sarma, inventoryde dolu olup boş gösteren slotlar, pustan alınıp gelmeyen itemler... Sorunlarımı admin ve destek çarlarına yazdığımda, pek çok kez geri dönüş alamadım, geri dönüş aldığımda ise kaba bir dille söylediniz bakıyoruz işte dendi ve defalarca relog attığımı söylediğim halde relog atın düzelir dediler. Server database'i inventorydeki boş, dolu slot hatası nedeniyle dupe yapımına ve başka hilelere de fırsat verecek gibi görünüyor. Officialda bu sorunlu database'in, ilgisiz yetkililerin ve çözülmeyeceğini düşündüğüm sorunların da devam edeceğini göz önüne alarak, katılmayı düşünen arkadaşları uyarıyorum, emeğinizin boşa gitmesini, sinirlerinizin bozulmasını istemiyorsanız, başka serverlara yönelmenizi tavsiye ederim. Herkese iyi oyunlar, iyi çalışmalar.