[FONT=&]Herkese selamlar.[/FONT]:flower:
[FONT=&]Öncelikle amacım herkesin eğlenebilmesi ve emeklerin boşa gitmemesi. Birlikte gelişmeyi hedefleyerek yola çıktım sizlerden gelecek fikirlere açık olmakla birlikte diğer platformlardan farklı bir oyun yapısı piyasaya getirmek istiyorum oyunu olabildiğince zor tutup arkanızdan gelecek olanlara da fırsat tanımak başlangıç olarak iyi bir fikir gibi geldi bize daha kalabalık bir kitle kazandıracağını umuyorum. kalabalık kitle düşük eşyalar zor 'exp' zor 'upgrade' ve 'drop' herkesin savaşmasına fırsat tanıyacaktır diye düşüyorum oyun içinde hem 'ARDREAM' hem 'COLONY ZONE' kullandım. yani iki haritada kullanılabilir durumda oyun başında 'level' kısıtlaması yapmıcam son şuanlık 70 ilerleyen zamanlarda belki sınırı arttırabilirim. oyunu oynarken öğrenmeniz daha keyifli yapıcaktır kanaatindeyim o yüzden dropları ve upgrade oranlarını açıklamayı düşünmüyorum bir kaç yeni görev getirdim gidilmeyen slotlara gidilmesini ve kullanılmayan itemleri oyunda görmek istiyorum şuanda sadece 'Castle siege war' 'Lunar war' ve 'Forgotten Temple' eventleri var ilerleyen zamanlarda 'border defance've 'bifrost' u oyuna ekleyebilirim.
[/FONT]
[/FONT]

Wep sayfalarımız :
- [FONT=&]Facebook.com/ungrko[/FONT]
- [FONT=&]Underground Knight Online[/FONT]

CSW SAAT : Cumartesi 21:00
BETA : AÇIK
ORJİNAL SOACS V40+ İLE KORUNMAKTATIR (+ HDD BAN SİSTEMİ)