Underground - v1.299 - AÇIK BETA - 70/1 - Farm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sezer1991

Kayıtlı Üye
Reaction score
0
Herkese selamlar.:flower:

Öncelikle amacım herkesin eğlenebilmesi ve emeklerin boşa gitmemesi. Birlikte gelişmeyi hedefleyerek yola çıktım sizlerden gelecek fikirlere açık olmakla birlikte diğer platformlardan farklı bir oyun yapısı piyasaya getirmek istiyorum oyunu olabildiğince zor tutup arkanızdan gelecek olanlara da fırsat tanımak başlangıç olarak iyi bir fikir gibi geldi bize daha kalabalık bir kitle kazandıracağını umuyorum. kalabalık kitle düşük eşyalar zor 'exp' zor 'upgrade' ve 'drop' herkesin savaşmasına fırsat tanıyacaktır diye düşüyorum oyun içinde hem 'ARDREAM' hem 'COLONY ZONE' kullandım. yani iki haritada kullanılabilir durumda oyun başında 'level' kısıtlaması yapmıcam son şuanlık 70 ilerleyen zamanlarda belki sınırı arttırabilirim. oyunu oynarken öğrenmeniz daha keyifli yapıcaktır kanaatindeyim o yüzden dropları ve upgrade oranlarını açıklamayı düşünmüyorum bir kaç yeni görev getirdim gidilmeyen slotlara gidilmesini ve kullanılmayan itemleri oyunda görmek istiyorum şuanda sadece 'Castle siege war' 'Lunar war' ve 'Forgotten Temple' eventleri var ilerleyen zamanlarda 'border defance've 'bifrost' u oyuna ekleyebilirim.

AkUlPhX.png

wwjckTJ.png

Wep sayfalarımız :

AkUlPhX.png

CSW SAAT : Cumartesi 21:00

BETA : AÇIK

ORJİNAL SOACS V40+ İLE KORUNMAKTATIR (+ HDD BAN SİSTEMİ)

wwjckTJ.png

AkUlPhX.png

Cevap: Underground - v1.299 - AÇIK BETA - 70/1 - Farm

Basım code'ları sağlıklı mı acaba?

Low-middle-high class basım ayrımı var mı?

Diğerleri tanıtıma koyuyorlar ya, bakınca ITEM_UPGRADE tablolarının bozuk olduğu anlaşılıyor. 🙂 Tanıtımda olmayınca acaba basım code'ları sağlıklı olabilir mi diye şüphelendim şimdi.

nasıl bir sağlık probleminden bahsediyoruz anlamadım ama item upgrade test ettim açıklama yaparsan daha açık bi cevap verebilirim low middle aynı high class ayrı

Öncelikle şunu söyleyeyim, ITEM_UPGRADE tablosu sağlıklı olmayan bir database'e ben emek vermem bir oyuncu olsam.

Bir kere incelediğim database'lerde low-middle-high itemler gerçek anlamda ayrıştırılmamış. Böyle olunca basım da ayrıştırılamaz. ITEM_UPGRADE tabloları da mükerrer satırdan geçilmiyor. Genel olarak söylüyorum.

Low-middle'ın aynı tutulması da yanlış bir uygulama. Onu yapan kişi üşenmiş, low itemlerin num değerlerinin son 3 basamağı ile middle itemlerin num değerlerinin son 3 basamağını birbirlerinden ayrı yapmamış. İşte bunu gördüğümde ben emek vermem şahsen.

Farklılaştırmanın yapılmadığını anlamanın bir yolu da low ve middle itemlerin tek npc'den satılmasıdır.

Tanıtımda "sizlerden gelecek fikirlere açık olmakla birlikte" deniyor. Ben çalışmamın sonucu gerçek anlamda basım sistemini yaptım ve paylaştım. Bunun uygulanmasını öneriyorum : http://www.ko-fox.com/prosedur-amp-...gh-class-basimi-olan-itemupgrade-tablosu.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt
Reklam
Reklam