User Editor Maker v1 [ Artık User Editor Yapmak Çok Kolay !.. ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TrayhopeR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

TrayhopeR

www.trayhoper.net
May
2,830
62
Şu sıralar önüne gelen user editör yapmaya başlayınca bende madem herkes bu işe soyunmuş bir kolaylık yapayım dedim.Işte karşınızda user editör yapma programı ... Hiçbir programlama dili bilmenize gerek yok.

Kod:
Minimum Gereksinimler :

- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin 
- 1 Göz
- 1 El
- Insan Olmak
Kod:
Maximum Gereksinimler :
- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin
- 2 Göz
- 2 El
- Yarı Insan Yarı At Olmak

Yukarıdaki gereksinimleri karşılayabiliyorsanız sizde artık user editör yazıp kendinizi programcı zannedebilirsiniz.Yapmanız gereken tek şey aşağıdaki dosyaları indirip kendinize göre ayarlayıp sunmak ...

User Editor.exe :
Kod:
Görsel ve teknik ayarlarını trayhoper.cfg den okuyan user editör exesi.
trayhoper.cfg :
Kod:
User Editor.exe nin ayarları.

Kullanabileceğiniz Renkler :

Kod:
* Mavi
* Yesil
* Sari
* Gri
* Siyah
* Beyaz
* Mor
* Pembe
* KoyuMavi
* KoyuYesil
* AcikMavi
* AcikYesil

ArkaplanRengi=Turuncu yaparsanız hangi nesnenin ayarında yaptıysanız o nesnenin arkaplan rengi turuncu olur.

Etiketi=Baglan yaparsanız hangi nesnenin ayarında yaptıysanız o nesnenin etiketi Baglan olur.

SimgeDurumunaKucultButton=Evet yaparsanız programın sağ üstünde simge durumuan küçültme işareti gözükür.Eğer Hayir yazarsanız gözükmez.

YaziRengi=Beyaz yaparsanız hangi nesnenin ayarında yaptıysanız o nesnenin yazı rengi beyaz olur.Kullanabileceğiniz renkleri yukarıda verdim.

String=Toplam /s User yaparsanız veritabanına bağlanıldığında eğer 3 kayıt varsa user listesinin altında "Toplam 3 User " yazar.Yani oradaki "/s" işareti listenin altına yazılacak yazıdaki kayıt sayısını belirler.Örneğin :

Kod:
String=/s Kayit Bulundu

Olarak ayarlarsam ve veritabanında 100 kayit varsa , listenin altında "100 Kayit Bulundu" Yazar.Eğer

Kod:
String=Toplam /s Kayit

olarak ayarlarsam ve veritabanında 100 kayıt varsa , listenin altında "Toplam 100 Kayit" yazar ...

Hata Mesajları :

Kod:
BaglantiBasarisiz
Program veritabanına bağlanamazsa ekrana getirilecek hata mesajıdır.Boş bırakırsanız program hata vermez ..

Kod:
UserYok
Program veritabanında kayıtlı user bulamazsa ekrana gelecek hata mesajıdır..Boş bırakırsanız program hata vermez ..

Kod:
KayitBasarisiz
Program girilen değerleri veritabanına kaydederken sorun yaşarsa ekrana gelecek hata mesajıdır...Boş bırakırsanız program hata vermez ..

Kod:
KayitOkumaBasarisiz
Program seçilen userın bilgilerini okurken hata alırsa ekrana getirilecek hata mesajıdır..Boş bırakırsanız program hata vermez ..

Başarı Mesajları :

Kod:
BaglantiBasarili
Program veritabanına bağlandığında ekrana gelecek bilgi mesajıdır.Boş bırakırsanız program bilgi mesajı vermez.

Kod:
KayitBasarili
Program verilen bilgileri veritabanına kaydettiğinde gösterilecek bilgi mesajıdır.Boş bırakırsanız program bilgi mesajı vermez.

Kod:
KayitOkumaBasarili
Program seçilen userın bilgilerini başarıyla okuduğunda ekrana gelecek bilgi mesajıdır.Boş bırakırsanız program bilgi mesajı vermez.

Form ayarlarında Etiket bölümü programın başlığını ifade eder.Bunları anlatmam bile benim saçma yani deneye deneye öğrenirsiniz çokta zor birşey değil.

EXE ayarları "C:\WINDOWS\trayhoper.cfg" üzerinden okur.Yani kendi trayhoper.cfg nizi editledikten sonra bir setup hazırlama programıyla trayhoper.cfg yi WINDOWS klasörüne attırmalısınız.Veya winrar extract modülüde kullanabilirsiniz vs.vs. işte ..

Cevap: User Editor Maker v1 [ Artık User Editor Yapmak Çok Kolay !.. ]

Minimum Gereksinimler :

- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin
- 1 Göz
- 1 El
- Insan Olmak

Maximum Gereksinimler :
- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin
- 2 Göz
- 2 El

Burak Gulmekten Koptummmm :haha: :haha:

paylasım ıcın tsk :D

Kod:
Minimum Gereksinimler :

- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin 
- 1 Göz
- 1 El
- Insan Olmak
Kod:
Maximum Gereksinimler :
- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin
- 2 Göz
- 2 El

:haha::haha::haha::haha:

Teşekkürler...

Son düzenleme:

:haha: Tek kelimeyle yılın programı, artık User Editor yazan olmaz sanırım, cıvkını çıkarmışlardı, Özal pişman olmuştur şimdi kodları paylaştığına :D

zuaa a:D:D:D süper ya

paylaşım için teşşekürler 1 göz bi el bi kulak bi kafa bi g.t xd

Saçma. O zaman yakında User Editor Maker Processer, User Editor Maker Maker, User Editor Maker IDE, User Editor Maker Studio gibi saçmalıklar da türerse şaşmamam lazım sanırım. Bu editör işinin cıvkı çıkmış durumdaydı sen cıvkının da cıvkını çıkarmayı becermişin hakikaten tebrik ediyorum :o

Min ve Max gereksinimleride yazdım ki yazamıyorum diyenler olursa öncelikle bi kontrol etsinler ... Hala yazmaya devam ederlerse kordinat dalgasıda eklicem artık nesnelerin yerlerinide ayarlıcaklar.Bari user editör yazacaklar , adam gibi yazsınlarda programa benzesin :)

Saçma. O zaman yakında User Editor Maker Processer, User Editor Maker Maker, User Editor Maker IDE, User Editor Maker Studio gibi saçmalıklar da türerse şaşmamam lazım sanırım. Bu editör işinin cıvkı çıkmış durumdaydı sen cıvkının da cıvkını çıkarmayı becermişin hakikaten tebrik ediyorum :o

Bu paylaşımı ciddiye aldığına inanmıyorum ve inanmak istemiyorum berkin :o

bizim ramazana söyleyelim (diebythedaqqer_) hemen yapar :haha:

Cevap: Re: User Editor Maker v1 [ Artık User Editor Yapmak Çok Kolay !.. ]

Min ve Max gereksinimleride yazdım ki yazamıyorum diyenler olursa öncelikle bi kontrol etsinler ... Hala yazmaya devam ederlerse kordinat dalgasıda eklicem artık nesnelerin yerlerinide ayarlıcaklar.Bari user editör yazacaklar , adam gibi yazsınlarda programa benzesin :)

Bu paylaşımı ciddiye aldığına inanmıyorum ve inanmak istemiyorum berkin :o

Ciddiye almışsın ki bukadar uğraşmışsın :D Hakaten hiç canın sıkılmadımı yaparken :D

Re: Cevap: Re: User Editor Maker v1 [ Artık User Editor Yapmak Çok Kolay !.. ]

Ciddiye almışsın ki bukadar uğraşmışsın :D Hakaten hiç canın sıkılmadımı yaparken :D

Uraşmak ? O da ne ki :o :sakalli: Ben uraşmadım ama eğer uraşsaydım bir daha user editör yapacak değil o 2 kelimeyi kullanacak yüzleri olmayacağından eminim :D

Cevap: Re: Cevap: Re: User Editor Maker v1 [ Artık User Editor Yapmak Çok Kolay !.. ]

Uraşmak ? O da ne ki :o :sakalli: Ben uraşmadım ama eğer uraşsaydım bir daha user editör yapacak değil o 2 kelimeyi kullanacak yüzleri olmayacağından eminim :D

hep ramo nun yüzünden :D

Minimum Gereksinimler :

- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin
- 1 Göz
- 1 El
- Insan Olmak

Maximum Gereksinimler :
- .Net Framework 3.5
- 1 Beyin
- 2 Göz
- 2 El

Burak Gulmekten Koptummmm :haha: :haha:

paylasım ıcın tsk :D

koptum :haha: teşekkürler hö

Sadece dalga geçmişsin, tamamen saçmalık...

Re: Cevap: Re: Cevap: User Editor Maker v1 [ Artık User Editor Yapmak Çok Kolay !.. ]

Belki, böyle alıntılarla program yazmaktan sıkılıp, kendileri bişeyler yaratmayı seçerlerdi.

Sanmıyorum , kendileri bu kafayla sadece fikir önerebilirler.Önce sql e veri gönderip veri çekmeyle programcı olunmayacağını öğrenmeliler ..

Helal Burak arkandayız devam et. :D

Geri
Üst Alt