USKO`da giris yaparken garib bir hata !!

PriestBizz

New Member
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
21
Web sitesi
priestbiz.blogcu.com
Ya arkadaslar uskoya giris yaptim id parol hepsi dogru ama ben giremiyorum boyle bir hata veriyor ne olur bu sorunu biri cozsun :( Arkadasim Giriyor Ama ben giremiyorum :a:

SS :

uskohata.jpg

Cevap: USKO`da giris yaparken garib bir hata !!

Emir kanka ülke'den dolayı o şu an rusya'dasın ya sen türkiye'ye kayıtlı bu üyelik sanırsam ondan girmez hö

Kanka şöyle yap, sen knightonlineworld.com a girişini yap. Sonra orada ülke neyn var. Oradaki Türkiye' yi Rusya' ya çevir. Kayıt et. Sonra gir oyunu. Aynı hatayı verirse TR' ye gel. :D

proxifier falan kullanarak ip mi değiştiriyorsun napıyosun :o: ondanda olabilir hö

Exe versiyonun eski :pff:

Exe versiyonun eski :pff:
Kop Kop:a:
Emir , Bu sorun Yurt disina ciktigin icin.
Cografi Bolgeni Degistir. (GamersFirst `e Login ol Ardindan Profil Ardindan Knight Online Bolum ve Ordan Cografi : Turkiye yazar Degistir butonuna Bas Ardindan Gizli Soru Cevabini gir Normal Uye Isen(Non-Pre) Ayda 1 Kez Degistirebilirsin.Eger Premium Uyesi isen Ayda 3 Kez.:rock:

Kop Kop:a:
Emir , Bu sorun Yurt disina ciktigin icin.
Cografi Bolgeni Degistir. (GamersFirst `e Login ol Ardindan Profil Ardindan Knight Online Bolum ve Ordan Cografi : Turkiye yazar Degistir butonuna Bas Ardindan Gizli Soru Cevabini gir Normal Uye Isen(Non-Pre) Ayda 1 Kez Degistirebilirsin.Eger Premium Uyesi isen Ayda 3 Kez.:rock:

Aynı hatayı 1299 bizim pvp lerde exe versionu yanlış olunca veriyor ss atabilirim :D

kop kop.

oto üyelik degil falan dermişim :D

Hepiniz SaLLıyorsunuz !
O Hata Banned :)
Bende Yaşamıştım O Hatayı Banned oLunca Çıkıyor

Yeni Banned Sistemi Olabilir Koxp İçin İlk 24 Saat Uyarı VEriyo İtemlerini Alman İçin ger Gene Aynı Uyarıyo alırsan koxp gibi bişey kullanırsan banned şahsen arki yaşadı aniden oyundan attı siteye girdik 24 saat zaman dilimi geri sayıyodu o bitti çar banned yedi.

ID veya şifre yanlıs yada exe versionu deişik BAn ve cografi ağ ile bi ilgisi yok saten usko cografi ağı otomatik düzenlior ( kendimden biliorum :) )

Geri
Üst Alt