Usko Database Benzetmeye Calıstım [ Kerem-Orta ]

Cevap: Usko Database Benzetmeye Calıstım [ Kerem-Orta ]

Bu DB Zaten piyasada var hiç bir degişiklik yok pek

KatıLıyorum . Bende fazLa bir değişikLik göremedim...

saf ya piyasa var db diyor sorunsuz çalışan gösterde kullanalım.

Kime göre sorunLu ? Madem sorunu var , bu sorun ne ? DropLarındamı sorun var ? , yoksa mapLarı'mı hataLı ? Npc'Lerimi bugLu ?

Büyük konuşmak gibi oLmasın ama ben bu db'nin %85 aynısını , ( %15'te drop oranLarı , Npc verdiği itemLer , monster spawn yerLeri ) payLaşırım. O yüzden bi db'yi sorunLu diye kestirip atmayın.Sırf db kurmayı biLmeyip bu db sorunLu diyenLer var..:sakalli:

KatıLıyorum . Bende fazLa bir değişikLik göremedim...

Kime göre sorunLu ? Madem sorunu var , bu sorun ne ? DropLarındamı sorun var ? , yoksa mapLarı'mı hataLı ? Npc'Lerimi bugLu ?

Büyük konuşmak gibi oLmasın ama ben bu db'nin %85 aynısını , ( %15'te drop oranLarı , Npc verdiği itemLer , monster spawn yerLeri ) payLaşırım. O yüzden bi db'yi sorunLu diye kestirip atmayın.Sırf db kurmayı biLmeyip bu db sorunLu diyenLer var..:sakalli:
Paylas Ozaman Dostum Hadi Bekliyoruz :)

Felankor Ve Krowaz Room Da War Mı ? :) ( Krowazdan %50 2 Krowaz İtem , Felankordan %20 +3 Rof Düşsn Bnce :)

Haha Sattıgı Databaseyı Gorduk :) Paylastıgınıda Mılletı Dolandırdıgınız Yetmedımı Database Parasını bıraktınız Adamın Elındekı vps Parasına Goz Dıktınız Databaseyı satamayıp Server Tanıtım Bolumlerınde Reklam yaptınız Bana Nei Anlatıyorsun Neyden Baslıyım KoM4ster dan aldıgınızdan mı :D Adamlardan vps satıyorum deıp Ortadan Kaybolup Sonrada Bız parayı gonderdık Adam Acmamıs vps ı mı :D Sonra Sırket SAhıbı ıle topluya alındıgında Cevrım dısı olmanızımı Forum Yetkılılerınden bırısı Mulcı account Raporunu koysa Senın Rezıl Rusfa olursun Azımı Actırma Benım Bırsey Bılıyorum Dıe Dolanmayın Ortalıkta :)

Ellerine Sağlık Kardesim Süper oLmuşş...Başarılar..

Videoda Eklendi [video=youtube;PSnqg2EeWeg]http://www.youtube.com/watch?v=PSnqg2EeWeg[/video]

Geri
Üst Alt