v2xxx USKO GAME | Ares V2090 Global Farm | 1.Yıl Şerefine |Ardream Eklenmiştir| Başlangıc Süpriz Hediyeler

arkadaşlar bu servere kesinlikle başlamayın 3 4 gündür para kasamadım
10 tane +6 item yaptım 1 ini bile +7 geçiremedim.
balıkcıda çok boş zaman ayıracaksınız
nedeni silvery gem dışında tüm fragment ve gemler sadece shell ile bus düşüyor.

ÇOK AĞIR STRESLİDİR..

birkaç gün önce bu yorum yazmıştım.
10 tane +6 item +7 e güncellerken yandığını gördüm. bundan dolayı sinir oldum. serveri kötüledim. USKO GAME Yöneticilerinden özür dilemek istiyorum.
bundan 2 gün sonra yeniden item kasmaya başladım 2 günde 3 tane +2 fr yaptım +3 e güncellerken bir hayli sinirlendim.
bırakmadım devam etmeye karar verdim. item güncellerken yanmasıda var geçmeside var. hayatta üzülmekde var sinirlenmekte var sevinmekte var..
SABIR GEREKİR..
+2 dual fr +2 lbol +1 dual lkb +1 reb elixir brde troll set kıyafet yaptım. 3 günde yaptım.
o kadarda zor değil bilginize. USKO GAME gerçekten güzel server..
Mage açarsanız en fazla 4 saatte 80 olursunuz. 63 levele kadar APE de kasılın 63 levelden sonra Eslant STONE GOLEMde exp kasarsanız rahat 80 olursun. hatta 83 bile olursunuz. sizin zamanınıza bağlı..

NOT : ONLİNE SÜREM SADECE AKŞAMLARI 20:00 - 00:00 ARASIDIR..

Hayırlı ugurlu olsun buradaki tüm swlerden daha güzel sadece skl açma birz zor oldugu için bebeler gelmio az ondarın eksikligi var hepsi bu kadar

oyuna basladgıın andan itibaren 24 sat exp pre ile apede 60 dan 80 e kdr exp flas basarak daha kolay olr . 83 oluna bilyo aklı basında sw bu olsa gerek

Geri
Üst Alt