v2xxx Usko Game |Gırakon Online V200 Farm Sunucu |Yeni Başlayan EXP Premium Her Hafta Tl Ödüllü Turnuvalar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan USKOGAME
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen serverinizde ilk defa usko game de oynama fırsatı buldum ve ne yazik ki hiçte beklediğim gibi geçmedi 1. ayın sonunda userleriniz çok ama çok azaldı. Şimdi burda 7 aydır 15 aydır açıktı yazcaksın orda serveirn online olması değil oyundaki user önemli sonuç olarak user yoktu. Oyununuzu bitiren faktörleride sizlere sıralayım yine aynısı olursa yine 1. aydan sonra user düşmeye başlicak lafımında arkasındayım.

Droplarınız düzensiz. CZ de buss drop alamazsak lüfer-emc deki greellerden çatır çatır buss atıyordu.

Buss slotlarında (emc-lüfer) bp lerden başka hiç bir job varlık gösteremiyordu.

Serverin ilk zamanları kolay olan upgrade ( ki oda çok saçma zaten güya farm oynuyoruz ), ardından upgradedeki inanılmaz zorluk ( aslında hep olması gereken zorluk ama sizde kolaydan zora gidiyor ).

Exp slotlarınızdaki düzensizlikler. Yüksek exp vermesi gereken yaratıkların düşük, düşük exp vermesi gereken yaratıkların yüksek exp vermesi.

Kolay 83 e kasılabilmesi. Homeko server oynamıyoruz sonuçta bu kadar premium ile akşam açılan sw da sabah 80 adamlar oldu öğlen 83 oldular.

Bunlar benim aklıma gelenler, benim gibi oynamış ve benim unuttuğum yada gözlemlemediğim başka arkadaşlarda görüşlerini bildirirse belki dikkate alırsınız. Başarılar.

Yorumlarınız icin teşekkürler " Gırakon " Sunucusu icin yoğun calışmalarımız devam etmektedir,eksiksiz bir Gırakon sunucusu sizlerle olucaktır.

XX6a03.png

Hocam herşey iyi güzelde 1 aydır reklam yapılıyo ama tarih belli değil artık bi tarih koyun ona göre hazırlayalım kendimizi bizde :)

Geri
Üst Alt