USKO Gerçekleri v2 | Bu kadarda olmaz

Cevap: USKO Gerçekleri v2 | Bu kadarda olmaz

koşun koşun saati kaçırmayın gm çekicek :P :D:D

Sacma degil Uskonun Gercekleri .. :|

sacmaaaaaaaaaaaaaaaaa

şimdi olaya şu açıdan bakın 1.si ilk videoda aşırı paranoya ve saptırma söz konusuydu oyunu k2 yapmış gibi k2 nin Türkiye üzerine oynadığı oyunlar iddiaa ediliyordu açık ve net saçmalamışlardı

2. si oyunda farklı dinlere ait sembollerin olması çok doğal neden? Neden mi? Çünkü oyun mitoloji + ortaçağ kavramını işliyor hangi filmde yada rpg oyununda görmüyorsunuz adamın elindeki haç şeklinde asayı yada boynundaki pentagram şeklindeki kolyeleri, tılsımları ?

bu video ile ilgili yorumuma gelince gm arkadaşlarına bariz yardım ediyor Türklerle alakası nedir anlayamadım bunu private serverlarda gmler yapmıyormu ? sorarım size geçen bi arkadaşın açtığı konuda Türk gm arkadaşına yardım etmiyormu ? belki bu kscleri k2 ye gönderseler o gm i işinden edebilirler bunun Türklerin üzerine oynanan oyunla ilgisi nedir ?

Uskoda daha neler oluyo denk gelipte çeken olsa daha olanları uskoda kimse kalmaz.

saçma falan değil adam ss bile çekmiş sslermi saçma hö

Keşke kapansa şu server da havalı olanlar, para yatırıp en iyi silahları alanlar kendilerini bir şey sanmasalar. Zaten USKO battı artık daha neyine oynuyorsunuz ki? KOXP, dupe, iki item için aldatanlar, sırttan vuranlar, havalılar...

bence şarkı süper :D(konuyla alaka yok) .

bu adam hep böle gerçekleri ortaya koyuyo hll olsun1..

şimdi olaya şu açıdan bakın 1.si ilk videoda aşırı paranoya ve saptırma söz konusuydu oyunu k2 yapmış gibi k2 nin Türkiye üzerine oynadığı oyunlar iddiaa ediliyordu açık ve net saçmalamışlardı

2. si oyunda farklı dinlere ait sembollerin olması çok doğal neden? Neden mi? Çünkü oyun mitoloji + ortaçağ kavramını işliyor hangi filmde yada rpg oyununda görmüyorsunuz adamın elindeki haç şeklinde asayı yada boynundaki pentagram şeklindeki kolyeleri, tılsımları ?

bu video ile ilgili yorumuma gelince gm arkadaşlarına bariz yardım ediyor Türklerle alakası nedir anlayamadım bunu private serverlarda gmler yapmıyormu ? sorarım size geçen bi arkadaşın açtığı konuda Türk gm arkadaşına yardım etmiyormu ? belki bu kscleri k2 ye gönderseler o gm i işinden edebilirler bunun Türklerin üzerine oynanan oyunla ilgisi nedir ?

Sana katılıorum Coğu pw serverda pw serverın sahıbı arkadasını edıt vb gıbı seyler yapıor bence bu konuyu buraya deilde konun sitesine acsaydın daha yararlı olurdu !

Arkadaşlar uyanın artık uyanın hö....

Bizim bi cafemiz var, cafe sahibleri öyle bir gb satıyorlarki haftada 35.000 milyar yani öyle kazanıyorlar hö....

Onlar bırakamıyor para kaynağını buldular ...

Tüm serverlarda gb =10 YTL

Manes'de = 7,50 YTL

ve bu fiyata bizim burda adamlar paso alıyor ....

bu oyun oynanmaz artık hö

Bunun Gibi Birkac Olaya Tanık Oldum.Ve Zaten Neyim Var Neyim Yok Satıp Kurtuldum Bu İlletten.Simdi Sadece Harcadıgım Bos Zamanları Dusunup Pişman Oluyorum.

Komik;
adam "i gave up platinium xp for this" yani "Bunun için platinium xp'den vazgeçtim" diyor. Çeviri olarak "Gm bunun yerine platinium pre. verdi" yazmış adam.
yine başka bi adam : "I want to see gm killing those" yazmış. "GM'in bunları kestiğini görmek istiyorum" diyor. Çeviri olarak "Gm'i kesmek istiyorum" yazmış adam.

Saçmalamayın lütfen...

Bu bı kere yalan orda ole seyler yok bzım pwplerded bunlar war o zmn oynamaylm onlarıda

Geri
Üst Alt