✪ DeathKO ✪ | v.1098 MYKO | ASCEND | Rekor Ödül Havuzu | Büyük Academy : 06 Mart 2026 - HAZIR OL!
bencede saçma
şimdi olaya şu açıdan bakın 1.si ilk videoda aşırı paranoya ve saptırma söz konusuydu oyunu k2 yapmış gibi k2 nin türkiye üzerine oynadığı oyunlar iddiaa ediliyordu açık ve net saçmalamışlardı
2. Si oyunda farklı dinlere ait sembollerin olması çok doğal neden? Neden mi? çünkü oyun mitoloji + ortaçağ kavramını işliyor hangi filmde yada rpg oyununda görmüyorsunuz adamın elindeki haç şeklinde asayı yada boynundaki pentagram şeklindeki kolyeleri, tılsımları ?
Bu video ile ilgili yorumuma gelince gm arkadaşlarına bariz yardım ediyor türklerle alakası nedir anlayamadım bunu private serverlarda gmler yapmıyormu ? Sorarım size geçen bi arkadaşın açtığı konuda türk gm arkadaşına yardım etmiyormu ? Belki bu kscleri k2 ye gönderseler o gm i işinden edebilirler bunun türklerin üzerine oynanan oyunla ilgisi nedir ?
saçma sapan yazmayin..!
1. Oyuna emek sarf edenler enayi duruma dusuyor..!
2. Oyuna girerken orc adamin bacaklari arasindan gorunen bir adam var elinde hac var onu tutup firtlatiyor gibi bir görünüm var bari oraya biraz dikkat edip bakinda adamlarin orada ki ifadesi ne..!
Sadece müslümanliklara değil..! Allaha karşi gibi ifade ediyorlar..!
3. Bu saatten sonra ne usko nede onlarin başka bir oyunu oynanmaz..! Birazcik olsun. Uyanin ..! Biz uyandik sizde uyanin.!
private serverlarda adminler arkadaşına yardım/edit yaptıklarında diğer userler enayi durumuna düşmüyormu
adamların dini umursadıklarınımı sanıyorsun ayrıca ben orda müslümanlıkla alakalı birşey yazdımmı onada bak istersen ben millete gidip uskoda oynayın die birşey yazmıyorum video hakkında yorumumu yapıyorum
mümkünse bana saldırmak yerine video hakkında yorum yap
bu arada uyanması gereken biri varsa oda sensin hiç uyanmış bir halin yok