Usko Kapanırsa Ne oLur Sizce?

Cevap: Usko Kapanırsa Ne oLur Sizce?

Meraklanmayın usko coluk cocuklar gibi evden acılma server değil koskoca k2network firması adamların birsürü online oyunları var ve bütün telif hakları kendi üstlerine anca firma iflas ederse ki imkansız gibi bişey o zaman kimse bi halt yiyemez oynadıklarıyla kalırlar.

Bence hiç dava filan açılmaz. Davayı siz bu premium alanlar açar sanıyorsunuz. Ama para verip premium alıyorlar ve kullanıyorlar. Başka ne parası var ki. Adam zevk için oynuyor. Tamam dava açmaya kalkışanlar olacaktır ama bunun ona bir faydası olmaz. Knight Online bir Strateji ve Beceri oyunudur.

Bence usko kapansa Türkler server açar ve önümüzdeki engel olan K2 Network kalkmış olur.

Düşüncem bu. :)

Sana Katılıyorum Çok Güzel Söyledin ... :)

TAbikide Kapanmaz - Ama diyelimki Kapandı ne olur VaLLa Herkes isyan cıkarır millet kafayı yer :D KAÇ paralar gitti charlar için millet oynamaktan pc başında kafaları ağırdı neyse işte öyle :D ama kapanmaz sen merak etme ... Öyle bi lüxü yok valla :::

Meraklanmayın usko coluk cocuklar gibi evden acılma server değil koskoca k2network firması adamların birsürü online oyunları var ve bütün telif hakları kendi üstlerine anca firma iflas ederse ki imkansız gibi bişey o zaman kimse bi halt yiyemez oynadıklarıyla kalırlar.

Çok Doğru Söylüyo Pvp zannetme Uskoyu * Adamlar koskoca firma yane
İflas etmesi bile söylenemez herhalde yane kısaca kapanmayacak sen aklını yorma :D

Son düzenleme:

Uskonun kapanması olanaklarını düşünürsek bence mumkun ama usko tamamen bitemez uskodansa pvpler bana göre 1. Numara

Son günlerde usko kendini iyicene dağıttı pwpden bi farkı kalmadı bana gore oyuna girince char 5 dk bası bos bırakılmyo15 dkda bir kapanıp acılıyor site gidiyor :D PwpyLe Tıp'a Tıp !

Bence hiç dava filan açılmaz. Davayı siz bu premium alanlar açar sanıyorsunuz. Ama para verip premium alıyorlar ve kullanıyorlar. Başka ne parası var ki. Adam zevk için oynuyor. Tamam dava açmaya kalkışanlar olacaktır ama bunun ona bir faydası olmaz. Knight Online bir Strateji ve Beceri oyunudur.

Bence usko kapansa Türkler server açar ve önümüzdeki engel olan K2 Network kalkmış olur.

Düşüncem bu. :)

aynen bende öyle düşünüyorum elinde herşey olmasına rağmen hiç bir iş beceremeyen k2 engeli kalkar belki tüm dosyaları editörleri piyasaya düşürde knight online nasıl yapılır tüm elelalem görür

**** ne olacak Tabikide=
Knight Online Oyuncuları Dava Acıcak K2Network' a ( Bende Dahil)

Dava Açılsa Hiç Bisi Olmas K2Network'a :) Ama Oyun Kapanırsa 3. Dünya Savaşı Olr O Kesin :D

Usko zaten kapanır gibi oldu pwpden farkı kalmadı gidip gdip gelıyor server 30 dkda bir kapanıp acılıyor :D

o benle k2 nin arasında ...^^ sanamı kaldı kapanırsa ne olur die

VAlla Kimse Dava Filan Açamaz TAbi adam Kurallarında bütün Herşeyi saymış anlıcanız adam Bu oyunun TAnrısı İster siler ister Dik koyup üstüne oturur bu işler Zevk meselesi:D Ama Para YAtıranlar TAMAMİYle Avuclarının Tadını nasıl bşy oldugunu anlar:D

Usko ancak iflas ederse kapanır..!Yani adamlar hazır para kazanıyoken niye kapatsınlar..!Eğer bu işten sıkıldıysa hisselerini satar..!

kapanırse ne mi olur ???
ck basıt oyuncular ana bacı söver
yeni bir oyun arayışına qecerler x))

kapanmaz.kapanmaz!!!!!!!! haaa kapanırsa metin2 falloş :D

oyun zaten F2P yani FreeToPlay parasız oynanabiliyo fakat oyunda premium alanlara servera girerken oyundayken rahatlık kazandırıyor.adamlar kapatsa bile hiç kimse dava vs. açamaz.
- item veya char alsanız, bu alış-veriş illegal zaten.
- gb'de de aynı durum,demek istediğim herşeyiniz boşa gitmiş olur.ama adam milyondolarlar kazanırken kapatıcagını pek sanmıyorum ;)

Aynen Katılıyorum Birde Kayıt olurken kuralları kabul ediyorsunuz o kuralları adamlar kendilerine göre ayarlamışlardır emin olun :D sizde okumadan kabul ediyorsunuz sora :D kapansa dava acarlar diyorsunuz.

Geri
Üst Alt