Usko Maradon SS .) (aqon)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan c0mb0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

c0mb0

Makina Tasarım Öğrencisi.
Haz
218
3
Yeni Maradon SS .) (aqon)

Rast geLe forumLarda doLaşrken Aqon'un yaptı yeni maradon ss Lerine rasLadım KO-CUCE'De yoktu bende payLaşmak İstedim

Son düzenleme:
Cevap: Usko Maradon SS .) (aqon)

Paylassanız cok güzel olur tesekkurler paylasım için.

Usko maradonla en ufak alakası yok..

Bu Usko Moradon Değil.

Aqon'un yaptıqı maradon oLması lazım

ßaşka bir forumda aqon yeni maradon ss Leri die geçiodu Bende payLaşım Dedim bizim Forumdada herkes yeni maradondan Resim beqlio Çünkü :D

Son düzenleme:

Yahu bu millet ya hiç usko oynamamış ya da kendini göstermek için bir şeyler uydurup duruyorlar ya da ne yazacaklarını tam olarak bilmiyorlar bu "ya da" larım artırılabilir :)

Usko moradon değil bu usko görünümlü myko moradon !
Rebirth'dede aynı mantık geçerli %100 usko rebirth değil
+8 itemlere %100 +30(bilmiyorum +21 üstü ama :) ) rebirth diye olması gerekiyor sanırım.

Yerlerin döşemesini değişince usko moradon olmuyor.Herşeyi %100 diyerek vermesi çok sinir bozucu

Benim bildiğim kadarıyla hani biz cz'yi ardream gibi gösterip alttan notic geçmesini sağlıyorduk ya.Buradada bildiğimiz maradonu usko maradon gibi göstermeye çalışıyor. Daha bitmedi sen tüm ssleri koymamışsın buraya daha 6-7 tane ss si var bulursam koyucam usko maradon girişini felan yapmış ama tam oturtamamış bu calisma baya uzun gecicek diğerleri gibi basit değil.

Yerlerin döşemesini değişince usko moradon olmuyor.Herşeyi %100 diyerek vermesi çok sinir bozucu

Takao Selim zaten %100 usko maradon gibisinden bir şey söyleyip konu açmadı.Nerden cıkardın bunu anlayamadım ?

Son düzenleme:

Aklımı okudun helal olsun +1 +rep

Benim bildiğim kadarıyla hani biz cz'yi ardream gibi gösterip alttan notic geçmesini sağlıyorduk ya.Buradada bildiğimiz maradonu usko maradon gibi göstermeye çalışıyor. Daha bitmedi sen tüm ssleri koymamışsın buraya daha 6-7 tane ss si var bulursam koyucam usko maradon girişini felan yapmış ama tam oturtamamış bu calisma baya uzun gecicek diğerleri gibi basit değil.

Takao Selim zaten %100 usko maradon gibisinden bir şey söyleyip konu açmadı.Nerden cıkardın bunu anlayamadım ?

Tartısma cıkarmayalım lutfen herkezın yorumu kendıne mılletın avukatlıgını yapma...

Son düzenleme:

Aklımı okudun helal olsun +1 +rep

Tartısma cıkarmayalım lutfen herkezın yorumu kendıne mılletın avukatlıgını yapma...

Tanıdığım birisi ise yaprım arkadaş ! Sana da sormam. YErleri döşemesi felan diyorsunuz. Demeye calistiğimi anlamadınız ki.

Ardreamda nasıl notice geçirtiyoruz ? Cz üstüne kuruyoruz.Millet cz yi ardream gibi görüyor.

Burdaki mantıkta maradonu usko maradon gibi görmek.

Do you understand now ?

Fakat sanırım atlanılan ufak bir nokta var,
%100 olarak verilen şeylerde de bir ayrıntı oluyor.
Mesela, %100 Usko Rebirth "Görünüm" . System değil.
Bir takım olanaklar ile O açıdan da yorumlamak gerekli sanırım.

Ardreamda nasıl notice geçirtiyoruz ? Cz üstüne kuruyoruz.Millet cz yi ardream gibi görüyor.

Burdaki mantıkta maradonu usko maradon gibi görmek.

Do you understand now ?

Farklı bir yorumlama türü. Teşekkürler
Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Denemekde fayda olabilir.

Son düzenleme:

Fakat sanırım atlanılan ufak bir nokta var,
%100 olarak verilen şeylerde de bir ayrıntı oluyor.
Mesela, %100 Usko Rebirth "Görünüm" . System değil.
Bir takım olanaklar ile O açıdan da yorumlamak gerekli sanırım.

Kimse %100 demedi zaten.Bi Qp %100 dedi selim bilmiyorum dedimi.Forumda konu açan , alıntı yapıp paylaşan kişiler %100 diyorlar.

Maradon içinde kimse %100 demedi zaten cocuk yaparımda demedi sadece maradon üstüne usko maradon yapmayı denicem dedi.Forumda ss vardi silmişler konuyu usko maradon girişini yapmış oraya npc de yerleştirmiş.Dikkat ederseniz 1. ss de npclerin yeri aşağıda.ORası giriş yeri.Farkındaysanız ilerde duvar yukarı cıkıyor ve sund yeri geliyor.Ama sund aşağıda.Yani usko maradondaki giriş yerinde.

MAradonda kopukluklar ve boşluklar var dikkat ederseniz.Bazı yerleri normal maradon bazı yerleri usko maradon benziyor.Burdanda anlayabilirsiniz nasıl olduğunu.

usko maradon degil usko maradon tabanı görünümünde ayrıca basit bişey diye biliyorum ben yapıcaktımda object den bulmaya üşendim :)

Her önünüze gelen resimi buraya koyarsaniz işimiz iş wallahi. Zones Dosyalarini aç object_01 i 02 ile değiş buraya ss koy 03 le değiş tekrar koy....

Usko Moradon ile uzaktan yakından alakası yoktur.

Bu arada emeğine saygım sonsuz her emeğe saygım sonsuz.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt